Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND PLAZA RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Grand Plaza Resort este localizat pe plaja in zona Nabq Bay, Sharm El Sheikh, la 8 km de aeroport si 19 km de golful Naama Bay. Drinks& Food:
Hotelul dispune de restaurante a la carte ce ofera preparate traditional-egiptene, orientale, italienesti, fructe de mare. Pentru turistii ce doresc sa se relaxeze la piscina, Luna Bar si Nino Bar ofera o gama variata de cocktail-uri, bauturi racoritoare si muzica.

Sport & Divertisment:
Turistii pot beneficia de 4 piscine pentru adulti, o piscina pentru copii, sali de billiard, fitness, gimnastica, terenuri special amenajate pentru tenis, volei, fotbal, sau baschet.

Localizare:
Hotelul este situat in Peninsula Sinai, la 3 minute de mers pe jos de plaja. Principala atractie este golful Na’ama, aflat la 19 km de hotel. Aeroportul International Sharm el Sheikh se afla la 8 km de hotel.

Facilitati

Camerele sunt mobilate modern oferind confortul necesar si dispun de baie, uscator de par, wi-fi, telefon, televizor cu programe internationale