Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Falcon Hills


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Falcon Hills este un hotel de 3 stele, situat in Sharm El Sheikh, Egipt, la 900 m de plaja, la 17 km de aeroportul Sharm El Sheikh. Situat pe platoul Ras Um Sid, cu vedere la muntii Sinai hotelul ofera un sejur de neuitat. Spa & Welness:
Oaspetii hotelului se pot relaxa cu ajutorul unei bai turcesti ori a unei bai cu aburi, a unui antrenament relaxant in sala de fitness cu un masaj sau la sauna.

Drinks & Food:
Hotelul ofera turistilor posibilitatea de a servi mesele principale in cadrul restaurantului cu meniu local si international ,de asmenea hotelul mai dispune de un bar langa piscina, o cafenea deschisa non stop, o cafenea in stil beduin si un snack bar

Sport si Divertisment:
Localizat pe platoul Ras Umsid, hotelul asigura un mediu perfect pentru diverse sporturi nautice oferind spre inchiriere echipamente de scufundari, snorkelling, unde puteti explora recifele de corali din Marea Rosie. Plaja Amphora se afla la doar 900 de metri transportul catre plaja fiind gratuit. La 3km se afla un parc acvatic Aqua Blue Water Park, tot in apropiere fiind si muzeul Sharm Papyrus.

Localizare:
Falcon Hills este un hotel de 3 stele, situat in Sharm El Sheikh, Egipt, la 900 m de plaja, la 17 km de aeroportul Sharm El Sheikh. La 3km se afla un parc acvatic Aqua Blue Water Park, tot in apropiere fiind si muzeul Sharm Papyrus.