Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS AQUA BLU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8,5 Booking.com Hotelul este situat in statiunea Ras Om El, Sharm El Sheikh, la 10 km fata de statiunea Naama Bay si la 18 km fata de Aeroportul International. Datorita minunatului Aqua Park de care dispune, ce cuprinde 44 de topogane si 9 piscine, dintre care 3 pentru copii, poate fi alegerea ideala pentru cupluri, dar si pentru familiile cu copii. Drinks & Food
Turistii sunt invitati sa ia masa la unul din cele 5 restaurante, tip bufet sau a la carte, unde sunt servite preparate culinare din bucataria internationala: italiana, asiatica sau mediteraneana. Cocktail-uri racoritoare si bauturi clasice ii asteapta la cele 7 baruri (Lobby bar, Elephant bar, Lagoon bar, Goofy bar, Salsa bar, La Canell sau The Club House).

Sport si divertisment
Turistiilor le stau la dispozitie un minunat aqua park, sala de gimnastica, teren de tenis, teren de minigolf.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Ras Om El, Sharm El Sheikh, la 10 km fata de statiunea Naama Bay si la 18 km fata de Aeroportul International.