Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Savoy Resort & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe plaja Beau Vallon, Savoy Resort & Spa oferă 3 restaurante, o piscină mare de 700 m² în aer liber și o recepție deschisă nonstop. Centrul oraşului Victoria se află la 6 minute cu mașina. Este disponibil WiFi gratuit.

Camerele și suitele moderne și spațioase beneficiază de un balcon și sunt prevăzute cu aer condiționat, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele Deluxe și suitele Junior şi Executive oferă vedere la mare. Baia privată este dotată cu duş, cadă şi uscător de păr. Oaspeții cazați în suite Junior și Executive au la dispoziție un serviciu personalizat de majordom.

La localul Pescado, care are vedere la piscina complexului, oaspeții pot savura preparate culinare rafinate, iar Grand Savoy oferă în fiecare seară un bufet tematic diferit. Barul Gecko de pe plajă servește băuturi și gustări.
La centrul spa Savoy este disponibilă o varietate de masaje și tratamente de înfrumusețare. Există o piscină destinată exclusiv adulților, un pavilion de yoga și 2 saune. Familiile cu copii pot beneficia de serviciile clubului pentru copii de la Savoy, care este deschis zilnic. Complexul are de asemenea un teren de tenis și un centru de fitness.

Servicii incluse:
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Seychelles - Bucuresti;
Cazare 7 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
Mesele mentionate in program: mic dejun;
Cina festiva Revelion;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
Serviciu telefonic de urgente 24/7;
Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti

Servicii neincluse:
Early check-in, late check-out

Locatie