Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kempinski Resort Seychelles


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel
Kempinski Seychelles Resort - Baie Lazare 5* este situat in sudul insulei Mahe, pe plaja de nisip din Baie Lazare, fiind inconjurat de gradini tropicale. Resortul face parte din lantul hotelier Kempinski si a fost deschis in martie 2012. Capitala Victoria este la 40 de minute distanta (cu taxi sau autobuz), iar aeroportul la 30 de minute.

Facilitati
Kempinski Seychelles Resort - Baie Lazare 5* dispune de o piscina semi-olimpica (sezlonguri, umbrele si prosoape gratuit), un restaurant tip bufet "Cafe Lazare", cu preparate din bucataria internationala, un restaurant a la carte" L'indochine", lounge bar unde se pot servi aperitive in timpul zilei, casino, miniclub copii 4-12 ani.
Activitati sportive incluse, in limita disponibilitatilor: centru fitness, doua terenuri de tenis, badminton, caiac, snorkeling, volei pe plaja.
Contra cost: centrul Spa " Kempinski" cu 6 camere pentru tratamente, scufundari, pescuit.

Camere
Kempinski Seychelles Resort - Baie Lazare 5* are 150 camere si apartamente, cu un design modern. Acestea sunt dotate cu baie cu dus, toaleta, uscator de par, halate de baie, aer conditionat, TV cablu, telefon, acces wireless (contra cost), filtru de cafea, mini-frigider (la sosire frigiderul contine bauturi gratuit), zona de relaxare, balcon sau terasa cu vedere la munte sau la mare.

Servicii incluse:
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Seychelles - Bucuresti;
Cazare 7 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
Mesele mentionate in program: mic dejun;
Cina festiva Revelion;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
Serviciu telefonic de urgente 24/7;
Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti

Servicii neincluse:
Early check-in, late check-out

Locatie