Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
DoubleTree by Hilton Seychelles - Allamanda Resort & Spa este un hotel modern de 4* membru al lantului international DoubleTree by Hilton amplasat ideal pe o plaja romantica superba din Anse Forbans.

Facilitati:
Inconjurat de vegetatie tropicala luxurianta, hotelul ofera 30 de spatii de cazare cu vederi uluitoare la Oceanul Indian si o multime de facilitati pentru petrecerea timpului liber intr-un mod placut si relaxant. Cateva ore petrecute la centrul Spa al complexului va vor da un sentiment de calm, bucurie si seninatate; serile vi le puteti petrece cu un cocktail la Ocean View Bar, in timp ce va bucurati de un apus de soare magnific. Pentru cei care isi doresc o vacanta mai activa, hotelul pune la dispozitie facilitati pentru scufundari, pescuit si snorkeling, la un cost suplimentar. Complexul este compus dintr-o singura cladire cu 2 etaje.Oaspetii hotelului vor avea parte de servicii impecabile si facilitati gandite sa satisfaca orice capriciu: o receptie deschisa 24 de ore, seif la receptie, lounge bar, zona de barbeque, centru de business, magazin de suveniruri, birou de turism, internet WiFi gratuit in zonele publice, gradina privata, terasa amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, bar pe plaja, restaurant tip bufet (fructe de mare), piscina infinita, servicii de nunta, transfer de la/la aeroport (contra cost), spalatorie&calcatorie (contra cost), sala de fitness deschisa 24 de ore, centru Spa cu servicii complete (contra cost), servicii concierge, camera de bagaje, rent a car, room service (la cerere). Zona de entertainment cuprinde facilitati pentru scufundari, pescuit oceanic, snorkeling – toate contra cost. Pentru familiile cu copii exista servicii de babysitting (contra cost) si babycot in camera (la cerere, gratuit).

Camere:
Camerele hotelului sunt spatioase si luminoase, mobilate modern, in stil contemporan cu mobilier din lemn masiv de culoare inchisa si gresie pe jos.

Dotari camera:
Toate spatiile de cazare ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, balcon mobilat, zona de relaxare, baie proprie cu dus (efect de ploaie), uscator de par, halate de baie si papuci, TV LCD programe satelit, cafetiera, minibar, birou, seif, internet WiFi gratuit, apa minerala imbuteliata, fier si masa de calcat, statie de andocare iPod, serviciu zilnic de menaj. Exista si camere care au cada cu hidromasaj.

Mentiuni:
Proprietatea dispune de o parcare privata, gratuita.Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Servicii incluse:
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Seychelles - Bucuresti;
Cazare 7 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7
Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti

Servicii neincluse:
Early check-in, late check-out
Mesele nespecificate in program

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat
Wi-Fi

Locatie