Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Strand

   Seychelles, Seychelles


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Idilic situat in mijlocul celebrei plaje Beau Vallon din insula Mahe, hotelul Coral Strand 3* este de departe cea mai buna alegere pentru cei care doresc sa se bucure de apa azurie, plaje de sidef si vegetatie luxurianta.. Amplasarea hotelului este cu atat mai interesanta cu cat la cativa pasi de el se afla zona de restaurante, magazine si centre de divertisment.

Facilitati:
Construit in anul 1972, complexul turistic a fost renovat in 2015; oaspetii au la dispozitie 163 de spatii de cazare moderne amenajate intr-o cladire cu 5 etaje, deservita de lift.In incinta complexului exista o receptie deschisa 24 de ore, seif la receptie, 6 restaurante tip bufet si á la carte (preparate internationale, mediteraneene, indiene, asiatice), lounge bar, bar cu muzica live in fiecare seara, 2 piscine exterioare, terasa amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, centru Spa, magazin de suveniruri, birou de turism, rent a car, transfer de la/la aeroport (contra cost), centru de business, zona de barbeque, servicii concierge, ziare gratuite in lobby, spalatorie&calcatorie (contra cost), internet WiFi gratuit in zonele publice, biblioteca, magazin de suveniruri, camera de bagaje, birou de turism, servicii de nunta. In imediata apropiere a hotelului exista facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (schi nautic, schi jet, parasailing, snorkeling, pescuit). Pentru familiile cu copii, hotelul pune la dispozitie babycot in camera, piscina exterioara, servicii de babysitting (contra cost), miniclub.

Camere:
Camerele hotelului sunt spatioase si primitoare, cu mobilier de lemn si terase amenajate. Tipuri cameraCamerele standard au 24mp si pot caza maximum 2 adulti.Deluxe suites-urile cu vedere la ocean/munte au 42mp si pot caza maximum 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.Camerele Honeymoon au 28mp si pot caza maximum 2 adulti.Apartamentele cu 2 dormitoare Deluxe au 117mp si pot caza maximum 4 adulti.

Dotari camera:
Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, gresie pe jos, baie proprie cu dus (efect de ploaie), uscator de par, articole de toaleta gratuite, TV LCD program satelit, minibar, seif pentru laptop, aparat de ceai si cafea, frigider, birou, serviciu zilnic de curatenie.

Mentiuni:
Proprietatea dispune de o parcare privata, gratuita.Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Servicii incluse:
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Cancun - Bucuresti;
Mesele mentionate in program: 10 zile All Inclusive;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7