Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa 4* este situat pe plaja Barbarons, pe coasta de vest a Insulei Mahe, Seychelles. Aeroportul International din Seychelles se afla la o distanta de aproximativ 16km de hotel.

Facilitati
Deschis in februarie 2015 intr-o zona linistita, inconjurata de gradini tropicale luxuriante, hotelul dispune de un total de 124 spatii de cazare moderne, dotate cu internet WiFi gratuit; de asemenea, hotelul va ofera o gama larga de servicii si facilitati pentru o vacanta cat mai frumoasa.Zona de restaurante si baruri include numeroase localuri situate pe plaja, la piscina, sau in incinta hotelului ce va ofera o gama variata de preparate atat din bucataria internationala, cat si mancaruri inspirate din bucataria traditionala locala.Centrul Spa va ofera, contra cost, o gama larga de servicii: tratamente corporale si faciale realizate de personal calificat, masaj, sauna.Zona de entertainment si sport include piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, centru fitness echipat cu tot ce aveti nevoie pentru o gama completa de exercitii fizice, 2 terenuri de tenis, fotbal pe plaja, yoga, meditatie, volei pe plaja, badminton.Copiii au la dispozitie un miniclub unde au loc diferite activitati supravegheate de personal calificat, servicii de babysitting (contra cost).Cele 3 sali de conferinte din incinta hotelului sunt dotate cu echipamente tehnice moderne potrivite pentru intalniri de afaceri, expozitii, receptii, banchete sau alte tipuri de evenimente.De asemenea, oaspetii hotelului au la dispozitie o receptie deschisa 24 de ore, serviciu de concierge, camera de bagaje, birou de schimb valutar, spalatorie&calcatorie, magazine cu suveniruri.Snorkeling, caiac, si windsurfing sunt doar cateva dintre sporturile nautice de care va puteti bucura pe Insula Mahe.

Camere
Confortabile si spatioase, camerele sunt viu colorate si dispun de dotarile moderne necesare pentru un sejur relaxant.

Dotari camera
Toate spatiile de cazare sunt dotate cu internet WiFi gratuit, TV LCD cu programe prin satelit, aer conditionat, minibar, seif, telefon, facilitati pentru ceai/cafea, baie.

Mentiuni
Hotelul dispune de o parcare privata gratuita.Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.Hotelul accepta platile cu carduri American Express, Visa, MasterCard, Diners Club, Maestro.


Servicii incluse:
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Seychelles - Bucuresti
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
Mesele mentionate in program: 7 Mic dejun;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7

Servicii neincluse:
Early check-in, late check-out

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie