Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest complex este administrat de o familie, se deosebeste atat prin frumusete si simplitate cat si prin pozitionarea centrala a acestuia. Este un hotel destinat atat familiilor cat si cuplurilor.

Distante: Statia de autobuz este la o distanta de 20 m, iar plaja la 100-150 m, Fira la 12km, aeroport 25 minute cu masina

Facilitati hotel: receptie deschisa 24ore, acces la internet, parcare privata,sala de conferinte, aer conditionat, piscina, seif. Sezlongul si umbrela la plaja se platesc.
In cadrul hotelului se serveste mic dejun continental intre orele 08:00-10:00

Dotari camere: baie, dus, telefon direct, cablu TV acces la internet cu plata, frigider, facilitati ceai, cafea, paturile pot fi twin sau matrimoniale, aer conditionat, seif.

Perissa si Perivolos sunt locurile ideale unde va puteti petrece timpul intr-un mod placut in barurile si terasele frumos amenajate, pe plaja.Plaja Perivolos este usor accesibila din Perissa, acestea se unesc fara a observa diferente, tot aici exista multe optiuni si o mare diversitate in ceea ce priveste distractia pe plaja, petreceri. Plaja Perivolos este cunoscuta si ca 'Plaja Neagra' datorita faptului ca nisipul este presarat cu pietricele de culoare neagra.
Transferul nu se realizeaza pana in fata hotelului, turistii sunt lasati in centrul statiunii, de unde se vor deplasa pe jos pana la hotel.

Locatie