Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VISTAMARE SUITES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9.3 Booking.com

Vista Mare Suites se află Imerovigli, chiar la marginea stâncilor și oferă terasă cu vedere frumoasă la vulcan și Marea Egee.

Vista Mare Suites pune la dispoziție studiouri și suite, inclusiv 4 suite în peșteră, care au fost sculptate în stâncă și decorate în stil cicladic tipic. Toate unitățile de cazare au WiFi gratuit, aer condiționat și facilități de chicinetă.

Micul dejun à la carte bogat este servit în fiecare dimineață pe verandă. În timpul serii, puteți să vă relaxați cu o sticlă de vin din Santorini în timp ce admirați vederea.

Vista Mare Suites poate să organizeze excursii și să ajute oaspeții cu planificarea nunților și a lunii de miere. Proprietatea oferă serviciul de portar. O parcare se află aproape de hotel. Proprietatea este la mică distanță de mers pe jos de magazine, restaurante și mijloace de transport public.


Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!