Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Suites of the Gods


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Beneficiind de vedere impresionantă la caldeiră, la vulcan şi la insula Santorini, acest hotel luxos tip boutique oferă facilităţi spa exclusiviste, acces gratuit la internet şi parcare gratuită. Copiii sub 13 ani nu sunt acceptati.

Localizare

Aeroportul Santorini este la 6 km distanta, iar statiunea Oia se afla la 14km.

Facilitati hotel

Micul dejun à la carte poate fi savurat în cameră, pe terasă sau în restaurant. Hotelul are un bar şi un restaurant cu vedere la caldeiră şi la vulcan, fiind disponibilă o gamă fantastică de preparate din bucătăria mediteraneană.

Suites of the Gods găzduiește centrul Cave Spa. Aceste camere tip peşteră au fost renovate complet pentru a crea un spaţiu intim şi relaxant, unde oaspeţii se pot răsfăţa cu tratamente de sănătate şi înfrumuseţare. Ulterior, oaspeţii se pot relaxa în saună sau în baia de aburi turcească.

Facilitati camere

Camerele frumos amenajate oferă vedere uimitoare la caldeiră și la insule. Fiecare suită proiectată individual este decorată cu gust, pentru a asigura confortul și relaxarea maximă.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Parcare
Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Fitness