Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Construit pe cea mai frumoasa si cea mai populara Insula a Greciei, unde milioane de vizitatori sosesc aici pentru a admira cel mai spectaculos apus de soare din lume.
Pe langa acest apus Santorini ofera si alte minunatii cum sunt siturile arheologice, plajele unice si impresionanta caldera.
Datorita pozitiei privilegiate, Suites of the Goods este considerat ca fiind in una din cele mai deosebite zone ale insulei, mai ales ca ofera o panorama de neuitat asupra vulcanului, a Marii Egee si faimosului apus de soare.

Distante :
- Aeroportul din Santorini din Monolithos 6 km
- Portul Santorini Athinios 1.5 km
- Capitala Fira 4 km
- Plaja Perissa (nisip negru) 6 km
- Statiunea Oia 14 km
- Situl Akrotiri 7 km

Puncte de interes:
- plaja cu nisip negru din Kamari
- situl arheologic Akrotiri
- Thira Antica
- Muzeul preistoric al Thirei, muzeul Arheologic din Fira, Muzeul de Folclor, Muzeul naval din Oia
- Castelul Venetian din Pyrgos
- Insulele Vulcanice Palea Kameni si Nea Kameni
- Plajele din Akrotiri, Vlihada, Theros

Atu-uri:
- vedere panoramica asupra calderei si vulcanului

Facilitati si servicii hotel: zona de receptie,piscina infinity exterioara, docuri panoramice pentru sezlonguri si umbrele de unde se poate admira vulcanul,lounge in aer liber,restaurant in aer liber, cafenea de interior, cocktail bar in aer liber,parcare privata, Cave Space ofera terapii welness si holistice ,Jacuzzi privat in aer liber,Sala de sport de interior,Servicii zilnice de curatenie, babysitting (la cerere),coafor la cerere, medic la cerere

Dotari camere: Vederea panoramica a calderei se regaseste aproape in toate incaperile hotelului. Hotelu este decorat in tonuri pamantii ce ofera comfort caldura si relaxare, camerel au in dotare aer conditiona, cada construita in piatra, chicineta,Mini bar,Linie telefonica directa,Baie si cabina de dus,Halate de baie i papuci de casa , uscator de par,TV prin satelit, CD player,Acces gratuit la Wi-Fi,Seif,O veranda sau un balcon cu vedere la mare si la vulcan

Tipuri camere:
- camere duble
- camere superior
- camere triple
- quadruple
- junior suite

Locatie