Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANTORINI PALACE

   Firostefani, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fabulos 8,6 Booking.com Santorini Palace este situat la doar câțiva metri de Caldeira cu cea mai frumoasa vedere panoramica asupra vulcanului. Complet renovat, arhitectura tipic cicladica, atmosfera linistita, panorama superba si un mix de facilitati de inalta clasa fac acest hotel ideal pentru toate categoriile de turisti: familii cu copii, grupuri de prieteni sau cupluri.Localizare:
Pe coasta de vest a insulei Santorini, chiar pe Caldeira in Firostefani, intre Imerovigli si Fira. Distante: capitala Fira - 800m, statie de autobuz - 200m. Aeroportul International - 7km, Portul Athinios - 12km, plaja - 8km. Desi oficial este o localitate distincta, Firostefani este considerata o continuare a capitalei Fira, distanta dintre ele finnd de doar 800 m.

Spa & Wellness:
SPA-ul hotelului va rasfata cu o atmosfera relaxata, lumanari parfumate si muzica linistitoare, Jacuzzi incalzit, baie turceasca, sauna si salon de masaj. Aditional, o sala de gimnastica echipata si utilata modern va ajuta sa va mentineti in forma pe toata durata sederii.

Drinks & Food:
Restaurantul principal ofera mic dejun american, prânz și cină intr-o divesitate de produse proaspete locale și rețete tradiționale. Pool Snack Bar - Oaspeții se pot bucura de soare si apa bazinului în timp ce ce savureaza bauturi racoritoare, gustări ușoare și preparate la gratar. Barul principal. Un punct de întâlnire pentru a savura diverse băuturi și cocktail-uri la lasarea serii. Room service este disponibil pe tot parcursul zilei, de dimineața devreme până la miezul nopții.

Website:
http://www.santorinipalacehotel.com/