Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Mer Deluxe Hotel (adults only)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

La Mer Deluxe 5*, recent construit in frumoasa statiune Kamari se afla la doar 50 m de cea mai cosmopolita plaja a insulei, cu nisip negru. Hotelul este construit in stil traditional cicladic si este ideal pentru vacante, conferinte, tratamente spa sau organizari de evenimente.

Localizare

Hotelul La Mer Deluxe este situat in Kamari, la 50 m de cea mai cosmopolita plaja din Santorini.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai servicii precum: receptie 24 ore, telefon, fax, schimb valutar, acces internet gratuit, room service, spalatorie, servicii de secretariat, baby sitting. Hotelul detine restaurant, bar, Spa (jacuzzi incalzit, sauna, hammam, tratamente faciale si corporale, masaj, fitness).

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar/ frigider, telefon, televizor cu satelit, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, prosoape pentru piscina, balcon sau terasa, acces internet wireless gratuit. Honeymoon Suite cu jacuzzi: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar/frigider, televizor cu satelit, CD-DVD player, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, prosoape pentru piscina, balcon sau terasa, acces internet wireless gratuit. Toate camerele si suitele hotelului sunt mobilate si decorate modern, cu dotari luxoase care va garanteaza un sejur placut si confortabil.

Piscina

Hotelul dispune de 2 piscine principale , snack bar la piscina, piscina pentru copii, piscina acoperita in zona spa, umbrele si sezlonguri.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Fitness
Piscina interioara
Babysitting
CH ( incalzire centralizata )

Locatie