Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KATIKIES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Eleganta si luxul promovate de Katikies sunt cunoscute in lumea intreaga, hotelul aflandu-se intr-o zona cu peisaje care iti taie respiratia si te fac sa crezi ca ai ajuns in paradis. Cuvintele care definesc cel mai bine acest resort sunt rafinament, lux, exclusivitate si intimitate.Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, cd player, radio, telefon, seif, mini bar, frigider, uscator de par, halate si papuci de baie.

Facilitati hotel
Katikies Hotel din Santorini imbina armonios luxul cu unul din cele mai magnifice asezari naturale din lume. Receptie deschisa 24 h, fax, exchange, room service, rent a car, spalatorie, salon de masaj.

Localizare
Hotelul este situat in faimoasa statiune Oia, de aici veti putea vedea cele mai spectaculoase apusuri de soare. Plaja o puteti gasi la cateva minute de hotel, capitala insulei este la 10 minute cu autocarul de statiune. Oia este animata, aveti mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber, de la magazine, taverne pana la manastiri, cluburi, muzee etc.