Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dolphin Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Dolphins Apartments se află chiar vizavi de plaja din Kamari de pe insula Santorini. Dolphins Apartments se află la câţiva paşi de restaurante şi baruri şi la mai puţin de 9 km de capitala Fira. Portul Ormos Athinios este la 12 km, iar aeroportul naţional din Santorini este la 4 km.

Facilitati hotel

Hotelul oferă un bar-restaurant pe malul mării, cu vedere la Marea Egee. Restaurantul de pe faleză serveşte un mic dejun continental, precum şi specialităţi greceşti şi internaţionale pentru prânz sau cină. De asemenea, puteţi savura cocktailuri exotice şi băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei. Sunt disponibile servicii de închiriere auto şi există locuri de parcare gratuite în apropiere.

Facilitati camere

Proprietatea de familie are spaţii de cazare în sistem self-catering cu balcon privat. Dolphins asigură apartamente amenajate simplu, cu vedere la grădina cu palmieri sau Marea Egee, incluzând o zonă de relaxare şi o chicinetă cu zonă de luat masa. Fiecare unitate este dotată cu aer condiţionat, frigider, TV şi uscător de păr. În unele apartamente este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.