Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crystal Blue Suites


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat chiar pe plaja cu nisip negru din Kamari, Santorini Crystal Blue este o proprietate construită în mod tradițional, cu piscină în aer liber și un restaurant mediteranean, cu vedere directă la Marea Egee.

Localizare

Santorini Crystal Blue Boutique Hotel se află la 8 km de orașul plin de viață Fira și la 10 km de portul Ormos Athinios. Aeroportul Santorini este situat la 5 km. Oaspeții au la dispoziție un serviciu de închirieri auto.

Facilitati hotel

Situat chiar pe plaja cu nisip negru din Kamari, Santorini Crystal Blue este o proprietate construită în mod tradițional, cu piscină în aer liber și un restaurant mediteranean, cu vedere directă la Marea Egee. Proprietatea oferă unități de cazare decorate elegant, cu WiFi gratuit.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, servit la barul proprietății, care oferă băuturi răcoritoare, cafea și gustări, pe tot parcursul zilei. Restaurantul oferă arome mediteraneene preparate cu produse locale însoțite de vinuri locale, pentru prânz sau cină.

Facilitati camere

Suitele și studiourile de la Crystal Blue au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiționat, paturi încorporate, pereți zugrăviți în alb și mobilier bine ales. Anumite unități includ o zonă de relaxare, iar unele sunt prevăzute cu balcon sau terasă. Pentru un plus de confort, se oferă halate de baie şi papuci.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Babysitting