Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO IXIAN ALL SUITES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul Sentido Ixian All Suites 5* este situat in Ixia, pe malul marii si este dedicat numai adultilor (peste 16 ani). Hotelul este inconjurat de gradini frumoase. De aici poate fi admirata Marea Egee si cel mai frumos apus de soare de pe plaja.

Facilitati hotel
Hotelul Sentido Ixian All Suites 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: 2 piscine (una cu apa dulce si una cu apa sarata), jacuzzi, sezlonguri si umbrele, seri de divertisment in lobby de doua ori pe saptamana, restaurante si baruri.

Camere hotel
Hotelul detine peste 200 de camere si suite luxoase, spatioase si decorate elegant. Toate camerele au paturi duble si dispun si de sofale pentru a treia sau a patra persoana, baie/dus, halate de baie, slipuri, sampon de corp si de par, lotiune de corp, demachiante din bumbac, kit de manichiura, crema de pantofi, Aer Conditionat (din mai pana in octombrie), TV LCD, sofa, uscator de par, telefon, seif, balcon cu o minunata vedere la Marea Egee, piscina sau la gradina.

Masa hotel
Mic dejun

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Restaurant
Hotel BAR

Locatie