Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Situat in capitala insulei, orasul Rhodos, hotelul Manousos se afla in aproprierea centrului animat cu numeroase taverne, baruri si magazine, astfel cei ce isi doresc o vacanta activa in inima vibranta a orasului se vor simti perfect. La doar 100 de metri se afla plaja Acvariului, una dintre cele mai bune plaje din oras. Statia de autobuz se afla la 50 de metri, portul la 2 km iar aeroportul la 16 km.

Facilitati hotel: Renovat in 2009 hotelul pune la dispozita oaspetilor o varietate de Servicii precum o extinsa piscina exterioara cu zona pentru sezlonguri si umbrelute, un restaurant ce serveste delicioase preparate grecesti, un cocktail bar, un lounge cu TV, o receptie non-stop si acces internet Wi-Fi in zonele publice. Hotelul prezinta lifturi si camera speciale pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii. Birou pentru inchirieri auto se afla de asemenea in cadrul hotelului iar serviciul de baby-sitting este la cerere. Check in: intre 14:00-23:00 / Check out : maxim ora 12:00.

Facilitati camere: Toate cele 124 camere ale hotelului sunt placut si util mobilate fiind dotate cu balcon, sistem de climatizare, telefon, mini frigider, TV satelit, seif, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Wi-Fi
Restaurant
Hotel BAR
Mini Bar

Locatie