Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

RIU NAIBOA PUNTA CANA


LOCALIZARE:
Hotelul Riu Naiboa 4 * (24h All Inclusive) este situat in Punta Cana, Republica Dominicana, inconjurat de gradini vaste si abundente: hotelul perfect de 4 stele din Punta Cana pentru a petrece vacante linistite si a va bucura de plaja vasta cu apa turcoaz.
Hotelul Riu Naiboa 4 * se afla intr-un complex Riu Resorts, impreuna cu Riu Palace Bavaro, Riu Palace Punta Cana, Riu Palace Macao si Riu Bambu.
Plaja Arena Gorda este situata la 2,2 km de hotel, iar lagunele cu apa dulce se afla la 28 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Punta Cana, situat la 24 km de Riu Naiboa - All Inclusive.
Plaja Bavaro se afla la doar cinci minute de mers pe jos - adica 22 km de nisip, sezlonguri, centre de sporturi nautice si baruri pe plaja.


FACILITATI:
Mediul statiunii noastre all inclusive din Punta Cana va invita sa va relaxati, deoarece este inconjurat de spatii verzi tropicale, un climat cald si este departe de agitatia orasului, facandu-l ideal pentru vacante relaxante. Veti gasi o piscina si o terasa-solar. De asemenea, la Riu Palace Bavaro veti gasi o sala de gimnastica, baie de aburi si un centru de wellness Renova Spa cu o gama larga de tratamente si masaje diferite (servicii de plata).
In hotelul nostru all inclusive din Republica Dominicana puteti gasi, de asemenea, tot felul de mancaruri internationale, dar daca doriti sa profitati la maximum de sederea dvs. in aceasta minunata destinatie si sa savurati bucatarie dominicana, delicioasa atat in ceea ce priveste gustul, cat si culoarea, o mare varietate de arome si arome, deoarece fructele si legumele sunt principalele ingrediente in gatitul dominican. In restaurantul tip bufet si restaurantul tematic veti gasi un meniu nesfarsit si retete pregatite zilnic de bucatarii complexului.
Datorita programului de divertisment oferit la hotelul nostru, va puteti distra toata ziua si cu programul Riu Naiboa All Inclusive puteti incerca o gama completa de activitati si sporturi impreuna cu familia, cuplul sau cu prietenii.
Plajele din Punta Cana sunt considerate a fi unele dintre cele mai frumoase din lume. La Hotelul Riu Naiboa puteti respira intr-o atmosfera autentica din Caraibe cu plantatii de palmieri, palmieri de cocos si un sentiment unic de pace in lume. Daca doriti sa faceti excursii sau sa vizitati zona inconjuratoare, veti avea ocazia sa vizitati locuri fabuloase precum parcul marin Marinarium, frumoasele campuri de zahar din Higey, Altos de Chavon, insula Isla Saona, Cachondeo din Caraibe puteti calari pe cal sau multe alte optiuni.
Pe plajele din Punta Cana, veti crede ca un vis s-a implinit. Bucurati-va de cele mai bune oferte din Republica Dominicana si petreceti un timp relaxant la Hotelul Riu Naiboa.


DESCRIERE CAMERE:
Riu Naiboa All Inclusive ofera camere cu balcoane, aer conditionat si minibaruri. Accesul la internet wireless in camere este disponibil la un cost suplimentar. Televizoarele au canale prin satelit.
Exista camere duble aici sau, pentru un pic de spatiu suplimentar, suitele junior au o zona de lounge. Toate au balcon sau terasa, aer conditionat si Wi-Fi. In plus, toate camerele acestui hotel sunt dotate cu un sistem de bauturi in camera - ceea ce inseamna ca veti avea propriile bauturi spirtoase marca locala la robinet in camera dvs.


SUITA JUNIOR BALCON SAU TERASA
Suitele Junior de la Hotelul Riu Naiboa sunt optiunea perfecta pentru a va bucura la maxim de vacanta dvs. in Punta Cana. Aceste camere de 37 m au un pat king-size (200x200 cm), o canapea in zona de lounge, TV prin satelit, aer conditionat, minibar si dozator de bauturi si balcon sau terasa.


DUBLA STANDARD BALCON SAU TERASA
Camerele Double Standard de la Hotelul Riu Naiboa sunt perfect echipate pentru a va oferi cele mai bune facilitati. Aceste camere de 28 m au doua paturi duble mici (120x200 cm), o zona de lounge, TV prin satelit, aer conditionat, minibar si dozator de bauturi si un balcon sau terasa.

Locatie