Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

IBEROSTAR PUNTA CANA 5*
LOCALIZARE
Iberostar Punta Cana se afla pe plaja Bavaro din Punta Cana, Republica Dominicana. Aeroportul International Punta Cana este cel mai apropiat aeroport. Acesta se afla la doar 15 km distanta de resort.


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Acces direct pe plaja
Centru SPA: tratamente terapeutice, masaj/ hidromasaj, servicii infrumusetare
Servicii medicale de urgenta
Piscina in aer liber pentru adulti/ copii
Centru sport cu : sala de fitness, teren de golf
Centru sporturi nautice cu instructor
Club pentru copii : activitati art&craft, disco, show-uri live, servicii babysitter
Centru comercial : magazine suveniruri, mini-market
Casino
Aplicatie pentru mobil Iberostar


RESTAURANT
Exista o serie de restaurante/ baruri in resort. Acestea sunt:
RESTAURANT: El Chiriguita, Hispaniola Buffet, La Pagoda, Higuey Buffet, Maria Bonita, La Cana, La Sibila, La Marimba, Star Rock, DC- 6 Disco.
BAR: Yola Ice Cream Bar, Macao, El Patio
In cadrul acestora se servesc 3 mese principale si gustari pe timpul zilei. Bauturile au meniu international/ traditional.
Servicii room-service 24/24


CAMERE
Exista urmatoarele tipuri de camera:
DOUBLE PANORAMIC VIEW - cu vedere la gradina tropicala. Camera are un dormitor cu pat King-size/ 2 paturi duble/ canapea extensibila, baie complet echipata si balcon Suprafata: 37 mp.
DOUBLE GARDEN VIEW - cu vedere la gradina tropicala. Camera are un dormitor cu pat King-size/ 2 paturi duble/ canapea extensibila, baie complet echipata cu dus si balcon Suprafata: 37 mp.
DOUBLE- cu vedere la gradina tropicala. Camera are un dormitory cu 2 paturi duble/ canapea extensibila, baie complet echipata cu dus si balcon Suprafata: 37 mp.
JUNIOR SUITE - cu vedere la gradina tropicala. Camera are un dormitor cu pat King-size, baie complet echipata. Suprafata: 44 mp.
DOUBLE OCEAN VIEW - cu vedere la ocean. Camera are un dormitor cu pat King-size/ 2 paturi duble/ canapea extensibila, baie complet echipata cu dus si balcon. Suprafata: 37 mp.
FAMILY MASTER SUITE - JUNIOR SUITE - cu vedere la gradina tropicala. Camera are un dormitor cu pat King-size/ 2 paturi duble, baie complet echipata. Suprafata: 45mp.
FAMILY TWO BEDROOM - cu vedere la gradina tropicala. Camera are 2 dormitoare cu pat King-size/ 2 paturi duble, baie complet echipata. Suprafata: 74mp.
Toate camerele au: acces Wi-Fi, TV, AC, mini-bar, seif, set de calcat, aparat de cafea/ceai.


Locatie