Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Barcelo Bavaro Palace

   Punta Cana, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Barcelo Bavaro Palace 5* - Punta Cana - Republica Dominicana

Link hotel: https://www.barcelo.com/en-us/barcelo-bavaro-palace

Destinatie:
Playa Bavaro este una dintre cele mai populare din Punta Cana, Republica Dominicana. Cunoscuta de lo-calnici si sub numele de Playa Bibijagua, plaja Bavaro este situata in apropiere de plaja El Cortecito. Datori-ta nisipului fin si al apei limpezi, Bavaro este una dintre plajele preferate de turisti.

Localizare: Hotelul Barcelo Bavaro Palace 5* este situat in cea mai buna zona de plaja din Punta Cana. Cei 2 km de in-tindere de nisip fin si alb, apa cristalina si reciful de coral fac din mare o veritabila piscina naturala.

Facilitati hotel: Hotelul are 4 piscine, inclusiv piscina pentru copii, parc acvatic special pentru copii (Barcy Water Park), pre-cum si parc acvatic pentru toata familia (Pirates Island Water Park). Complexul are si un teatru, care ofera programe pentru copii si pentru adulti, casino.

Gastronomie: Hotelul are 7 restaurante cu servire a la carte pentru cina, cu specific italian, spaniol, japonez, mexican, fructe de mare, steak house si francez (ultimul este cu plata, cu exceptia clientilor de la Premium Level), 2 restaurante cu servire in sistem bufet (international si dominican), Sport Bar cu snack-uri si bauturi deschis 24h, restaurant international in zona de golf si 2 crame private deschise seara pentru cina, unde se servesc unele dintre cele mai bune vinuri recunoscute la nivel mondial (ambele cu plata).
Exclusiv pentru clientii sectoruluiPremium Level: 2 restaurante tip bufet, restaurante gourmet cu specific mediteranean si interna-tional si 2 baruri.

Sport si relaxare: Hotelul are facilitati pentru practicarea mai multor sporturi: golf, fitness, polo pe apa, tenis de camp, volei, gimnastica aerobica, tenis de masa si biliard. Complexul cuprinde si 14 baruri (5 pentru adulti) si 2 discoteci (una pentru adulti si una pentru adolescenti).

Camere: Hotelul ofera oaspetilor mai multe tipuri de camere:

Camere Superior: 170 de noi camere cu vedere la terenul de golf cu un pat de dimensiuni King Size sau 2 paturi duble, canapea extensibila, aer conditionat, ventilator de tavan, baie utilata complet cu dus cu efect de ploaie, uscator pentru par, halat si papuci; minibar, TV LCD, radio cu desteptator si cu conexiune pentru Ipod si MP3, conexiune la internet WiFi (cu plata), cafetiera, fier de calcat, masa de calcat si seif (gratis). Ocupare maxima: 3 adulti si 1 copil.

Camere Junior Suite: 800 camere de tip junior suite cu paturi de dimensiuni King Size sau 2 paturi duble, canapea, aer conditionat, ventilator, baie complet utilata cu dus cu efect de ploaie, uscator de par, halat si papuci; minibar, TV LCD, radio desteptator cu conexiune pentru Ipod si MP3, conexiune WiFi (cu plata), cafetiera, fier de calcat, masa ce calcat, seif (gratis) si terasa cu cada de hidromasaj pentru 2 persone. Ocu-pare maxima: 4 adulti.

Ce cuprinde All Inclusive: pensiune completa tip bufet; posibilitate de a cina in restaurante de specialitate cu rezervare prealabila; gustari, bauturi nationale si selectii de bauturi internationale (bauturi alcoolice doar pentru adulti); prosoape si sezlonguri la piscina si plaja; sporturi acvatice fara motor si program de divertisment.

Cupluri in luna de miere: pentru un sejur de minim de 3 nopti consecutive, cuplurile in luna de miere bene-ficiaza de: cazare in camera de categorie superioara (in functie de disponibilitate); prioritate in folosirea camerei la sosire si utilizarea acesteia pana la ora 15:00 in ultima zi a sejurului (in functie de disponibilitate disponibilitate); mic dejun continental in ziua urmatoare sosirii; sticla de vin spumant si petit fours in camera.

NOTA: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data de retur.


Locatie