Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Luxury Bahia Principe Ambar

   Punta Cana, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Luxury Bahia Principe Ambar 5* este situat in apropiere de plaja cu nisip alb Arena Gonda, unul dintre cele mai frumoase locuri din Punta Cana. Aeroportul din Punta Cana se afla la o distanta de aproximativ 27km.

Facilitati hotel
Hotelul are un total de 528 spatii de cazare moderne, dotate cu facilitatile necesare pentru o vacanta relaxanta. De asemenea, hotelul dispune de numeroase servicii si facilitati.Cu un nivel ridicat de lux si excelenta, zona de restaurante si baruri a hotelului va sta la dispozitie cu o gama variata de preparate din bucataria internationala, pe care le puteti savura alaturi de bautura preferata, intr-o atmosfera calda si relaxanta, de vacanta.Centrul Spa din incinta hotelului este locul potrivit pentru o clipa de relaxare, in orice moment al zilei; acesta va sta la dispozitie cu numeroase servicii: diverse tipuri de masaj, terapii, tratamente corporale si faciale, precum si un salon de infrumusetare ce ofera servicii de manichiura, pedichiura, make-up si altele.Zona de entertainment si sport include o piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, discoteca, karaoke, baschet, volei, centru fitness dotat cu echipamentele necesare pentru o gama completa de exercitii fizice, aerobic, yoga. Punta Cana este o destinatie potrivita pentru diverse tipuri de sporturi, printre care: plimbari cu banana, catamaran, windsurfing, caiac si snorkeling.Salile de conferinte din incinta hotelului sunt dotate cu echipamentele tehnice necesare pentru intalniri de afaceri, seminarii, training-uri sau alte tipuri de evenimente.De asemenea, hotelul dispune de o receptie deschisa 24 ore, internet WiFi gratuit, birou de schimb valutar si camera de bagaje.

Dotari camera
Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, ventilator, canapea extensibila, telefon, facilitati pentru ceai/cafea, TV LCD cu programe prin satelit, seif (contra cost), minibar, balcon/terasa, baie, uscator de par, halat de baie si papuci.

Mentiuni
Hotelul dispune de o parcare privata gratuita.Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.Hotelul accepta platile cu carduri Visa, MasterCard.

Servicii incluse
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Punta Cana - Bucuresti
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
Mesele mentionate in program: 9 zile All Inclusive;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7

Servicii suplimentare
Early check-in, late check-out
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Republica Dominicana: 10 USD (card turistic)

Locatie