Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Luminous Self


Descriere

Hotel Centara Karon Resort Phuket 4*

Localizare: Centara Karon Resort Phuket, este situat la la 4 minute de mers pe jos față de plajă și la aproximativ o oră de mers cu mașina, față de Aeroportul Internațional Phuket. Este incojurat de vegetație tropicală, zone de shopping și restaurante, toate în interiorul resortului. 
Facilităti hotel: Zonă cu piscină de cca. 3.000 de metri pătrați formată din trei piscine pentru adulți, fiecare cu o piscină pentru copii, SPA Cenvaree masaje terapeutice și tratamente holistice, centru de fitness complet echipat, snooker, tenis de masă, club pentru copii cu Câmp Safari și E-Zone, serviciu de babysitting disponibil la cerere, birou de turism și servicii de transfer la aeroport, acces la internet wireless. 
Facilităti camere: Toate camerele au TV cu ecran plat și transmisie prin satelit, acces Wi-Fi, aer condiționat controlat individual, minibar, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, seif în cameră, uscător de păr și telefon.

PROGRAM

 
Ziua 01    PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02    SOSIRE IN PHUKET, Thailanda
La sosire pe aeroportul din Phuket vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.

Pamant (Prima Chakra) -  Centrare ~ Inpamantare ~ Stabilizare
Fiecare celulă a corpului tău a fost creată prin interacțiunea energiilor Pămantului cu cele ale Cerului. Atunci când stăpanesti energiile Pămantului prin chakra 1, manifestarea obiectivelor devine o aventură plină de surprize plăcute.  

Detox in sand ~ Forest bathing & silent walk
 “Indreaptă-te către o pădure. Mergi cu pași ușori. Respiră. Deschide-ți simturile”. Astfel se poate descrie modul de vindecare al terapiei Forest – medicina simplitătii de a petrece timpul în pădure și care îți poate transforma ziua, semnificând “inspirarea și asimilarea atmosferei pădurii”. Porțiuni din plimbări au loc în liniște profundă, respirație intensă și conectare senzorială.

Ziua 03-08    SEJUR PHUKET, Thailanda

Ziua 3: Apa (A doua Chakra) – Alimentatie ~ Abilitare (Empowering) 

Dansul celor 5 Ritmuri
A doua chakră este dominată de elementul Apă, insăsi esența vieții, care acoperă trei sferturi din pământ. Apa este tattwa sensibilitătii și emoției. Când această chakra este în echilibru, te bucuri de sexualitatea ta, manifești inteligență emoțională și ai abilitatea de a trăi plăcerile vieții. 
Atunci când dansăm, relationăm, ne conectăm cu noi înșine, invătăm să ne deschidem și să ne adâncim în înțelepciunea corpului și a inimii noastre; este un act de iubire și de acceptare care ne conduce dincolo de rezistențele noastre, de mințile noastre adeseori distrase, într-un spațiu al misterului, creativitătii și vitalitătii. 
Cele 5 Ritmuri invită la miscări improvizate, nu prescrise, la miscări autentice, care ne deschid în fața propriului nostru dans, unic și creativ. Aceste ritmuri sunt porți ale comunicării cu noi înșine, care ne ajută să explorăm o paletă bogată de miscări și care facilitează o relaționare mai profundă cu propriul nostru corp, cu înțelepciunea inimii și a sufletului nostru. 

Ziua 4 & 5: Foc (A treia Chakra) – Vitalitate ~ Transformare 

Observarea Soarelui dimineata ~ Palparea glandei timus ~ Tăcere ~ Zi de meditație
Cunoscută și ca soarele interior, chakra de Foc eliberează energie și putere și necesită voința unui luptător spiritual: încredere în sine, onoare de sine și rezistență, astfel încât viața noastră să fie una activă. Este centrul vibrational al puterii personale și individualizării, guvernând respectul de sine, simțul responsabilității și autodisciplina. 
Chakra a treia este chakra prin care ne descoperim puterea și o coordonam cu încredere și autodisciplina, astfel încât să nu o folosim nediscriminat, până când ne epuizăm. Chakra a treia este de asemenea responsabilă de focul digestiv; este nevoie de putere interioară pentru a digera și asimila ceea ce ne hrănește, și pentru a elimina ceea ce nu ne este necesar. Când chakra a treia este sănătoasă, ea conferă senzația de putere, prin acțiunea ei avem convingerea că “eu pot să acționez în această viață astfel încât să realizez ceea ce doresc”. Cu alte cuvinte, numai aprinzând focul nostru interior, putem să ne trăim viața plenar. 
  
Ziua 6: Aer (A patra Chakra) - Intuiție, Calm

Exerciții de respirație (Pranayama) ~ Masaj palmar
Această chakra se ocupă de emoțiile noastre, de iubire, compasiune, de acceptarea de sine, devoțiune, aspectele masculin și feminin, atingere, mângâiere și iertare. Potențialul acestei chakre este iubirea de sine. Este asociată cu dorința de stabilitate pe plan romantic, de a întemeia o familie. Este echilibrată atunci când ai relații înfloritoare, care te ajută să evoluezi. Dezechilibrul Anahatei duce la probleme cu inima, furie, frică de singurătate. Cel mai mare blocaj pentru chakra inimii ar fi lipsa acceptării și iubirii de sine. Să ajungi să te iubești cu adevărat poate fi o muncă de o viață întreagă sau se poate întâmpla într-o secundă. Atunci când ne vedem prin ochii Creatorului nostru și vedem pentru prima dată cât de valoroși suntem cu adevărat, e imposibil să nu ne iubim necondiționat!  

Ziua 7: Eterul (A cincea chakra) – Recunoștință ~ Relaxare ~ Înțelegere 

Tehnici de comunicare nonviolentă ~ Ascultare activă ~ Dans liber
Guvernată de înțelegerea și cunoașterea echilibrului vorbirii, expresiei tăcerii, încrederea în intuiție, capacitatea de  a asculta vocea interioară. Simbolizează exprimarea și comunicarea cu ceilalți oameni. Este asociată cu auzul și vindecarea. Este echilibrată atunci când asculți problemele altora și îi ajuți să le depăsească și când nu judeci oamenii. Blocarea acestei chakre duce la probleme de comunicare. Această chakra este centrul exprimării, pentru că aici ia forma fizică (prin sunet) adevărul tău interior. 
Obiectivul acestei chakre este sinceritatea. A spune ceea ce e adevărat pentru tine, a asculta și a fi ascultat, a-ți găsi vocea interioară, a rosti adevărul. 

Ziua 8: Chakra Coroanei  

Afirmații pozitive ~ Zi de Armonie și Revitalizare
Chakra Coroanei reprezintă conexiunea noastră cu divinitatea. Lucrurile prind tot mai mult contur și înțelegerea vine pe tot felul de căi și în totul felul de moduri, care puse apoi cap la cap, întregesc imaginea și dau tot mai mult sens vieții. Înțelegerea divinității poate merge astfel tot mai profund. Și nu se oprește niciodată. Această chakra ne permite să vedem divinitatea în fiecare ființă pe care o întâlnim. Aici își are sediul sentimentul că suntem separați de Dumnezeu, dar tot aici își poate găsi și vindecarea. 

Ziua 09    SEJUR PHUKET, Thailanda
Program surpriză.

Ziua 10    PLECARE DIN PHUKET, Thailanda
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Phuket. Sosire în București.


Pornește într-o călătorie de regăsire a sinelui pentru a-ți optimiza viața și a-ți activa resursele interioare infinite! Acest proces te va conduce către o viață în armonie cu tine însuți și cu ceilalți.
Fă cunoștință cu Chakrele corpului uman si învață legătura dintre corpul fizic și cel subtil, realizată prin intermediul chakrelor (în sanscrită „chakra” înseamnă „roată”). 
Vei lua parte la un program holistic bazat pe cele cinci elemente din medicina tradițională chineză și pe principiul yin-yang, imbinat cu practica yoga cu rădăcini in filosofia indiană. Iti propunem un sistem complet, un  antrenament conștient în aceeași măsură al trupului, cat și al minții.
Descoperă-te așa cum nu ai mai făcut-o vreodată!

Te așteptăm și pe blogul nostru pentru a afla detalii în plus despre program!

SERVICII INCLUSE
 • Bilet de avion pentru zbor internațional București-Phuket – București, via Istanbul, compania Turkish Airlines 
 • Taxele de aeroport pentru zboruri
 • Servicii de tip check-în online și emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri 
 • Cazare 9 nopți 
 • Mesele menționate în program   
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport 
 • Program holistic zilnic, imbinat cu practica yoga cu rădăcini în filosofia indiană.
 • Asistență turistică în limba română 
 • Serviciu telefonic de urgențe 24/7

SERVICII NEINCLUSE
 • Early check-in, late check-out
 • Taxa și formalități de obținere a vizei din Thailanda: 50 euro
 • Bacsisuri

Info viză: Cetățenii români care doresc să călătorească în Thailanda au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul Thailandei. Viza se poate obține de la Ambasada Regatului Thailandei la București sau pe aeroport la sosire în Thailanda.

NOTĂ:
 • Tariful este exprimat  în euro/persoană și include toate serviciile menționate ca fiind incluse. 
 • Oferta este valabilă în momentul trimiterii ei. 
 • Tariful și disponibilitatea locurilor se pot modifica până în momentul rezervării. 
 • Agenția noastră nu poate garanta disponibilitatea locurilor decât în cazul unei rezervări ferme efectuate prin plata integrală a serviciilor comandate. 
 • Pentru această excursie este necesar pașaport valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. 
 • Tariful este valabil pentru un grup de minim 10 persoane.

CONDIȚII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATĂ: 
Avans la inscriere 50%
Diferența până la 28 februarie 2018 

 În cazul nerespectării termenelor de plată, Tour Operatorul își rezervă dreptul de a anula rezervarea. 
  
RENUNȚĂRI ȘI PENALIZĂRI: 
 a) 50% dacă anularea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;  
 b) 80% dacă anularea se face în intervalul 16-30 de zile calendaristice înainte de data plecării;  
 c) 100% dacă anularea se face:  
 o nu se prezintă la program; 
 o   într-un interval mai mic de 16 zile calendaristice înainte de data plecării (ori în ziua plecării);  
 o   în cazul în care turistul nu este lăsat să treacă una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusive de persoană sa sau din motive care nu pot fi imputate agenției;  
 o   în cazul în care turistul nu respectă condițiile generale ale agenției, prezintă acte incomplete sau false, nu are pașaport sau nu achită integral excursia în termenele stipulate;   

IMPORTANT! Vă reamintim că încheierea unei Asigurări STORNO de călătorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizarilor aplicate. Vă recomandăm să uzați de acest mijloc de protecție financiară care acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei.
Vezi mai mult
Hotel Centara Karon Resort Phuket 4*

Localizare: Centara Karon Resort Phuket, este situat la la 4 minute de mers pe jos față de plajă și la aproximativ o oră de mers cu mașina, față de Aeroportul Internațional Phuket. Este incojurat de vegetație tropicală, zone de shopping și restaurante, toate în interiorul resortului. 
Facilităti hotel: Zonă cu piscină de cca. 3.000 de metri pătrați formată din trei piscine pentru adulți, fiecare cu o piscină pentru copii, SPA Cenvaree masaje terapeutice și tratamente holistice, centru de fitness complet echipat, snooker, tenis de masă, club pentru copii cu Câmp Safari și E-Zone, serviciu de babysitting disponibil la cerere, birou de turism și servicii de transfer la aeroport, acces la internet wireless. 
Facilităti camere: Toate camerele au TV cu ecran plat și transmisie prin satelit, acces Wi-Fi, aer condiționat controlat individual, minibar, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, seif în cameră, uscător de păr și telefon.

PROGRAM

 
Ziua 01    PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02    SOSIRE IN PHUKET, Thailanda
La sosire pe aeroportul din Phuket vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.

Pamant (Prima Chakra) -  Centrare ~ Inpamantare ~ Stabilizare
Fiecare celulă a corpului tău a fost creată prin interacțiunea energiilor Pămantului cu cele ale Cerului. Atunci când stăpanesti energiile Pămantului prin chakra 1, manifestarea obiectivelor devine o aventură plină de surprize plăcute.  

Detox in sand ~ Forest bathing & silent walk
 “Indreaptă-te către o pădure. Mergi cu pași ușori. Respiră. Deschide-ți simturile”. Astfel se poate descrie modul de vindecare al terapiei Forest – medicina simplitătii de a petrece timpul în pădure și care îți poate transforma ziua, semnificând “inspirarea și asimilarea atmosferei pădurii”. Porțiuni din plimbări au loc în liniște profundă, respirație intensă și conectare senzorială.

Ziua 03-08    SEJUR PHUKET, Thailanda

Ziua 3: Apa (A doua Chakra) – Alimentatie ~ Abilitare (Empowering) 

Dansul celor 5 Ritmuri
A doua chakră este dominată de elementul Apă, insăsi esența vieții, care acoperă trei sferturi din pământ. Apa este tattwa sensibilitătii și emoției. Când această chakra este în echilibru, te bucuri de sexualitatea ta, manifești inteligență emoțională și ai abilitatea de a trăi plăcerile vieții. 
Atunci când dansăm, relationăm, ne conectăm cu noi înșine, invătăm să ne deschidem și să ne adâncim în înțelepciunea corpului și a inimii noastre; este un act de iubire și de acceptare care ne conduce dincolo de rezistențele noastre, de mințile noastre adeseori distrase, într-un spațiu al misterului, creativitătii și vitalitătii. 
Cele 5 Ritmuri invită la miscări improvizate, nu prescrise, la miscări autentice, care ne deschid în fața propriului nostru dans, unic și creativ. Aceste ritmuri sunt porți ale comunicării cu noi înșine, care ne ajută să explorăm o paletă bogată de miscări și care facilitează o relaționare mai profundă cu propriul nostru corp, cu înțelepciunea inimii și a sufletului nostru. 

Ziua 4 & 5: Foc (A treia Chakra) – Vitalitate ~ Transformare 

Observarea Soarelui dimineata ~ Palparea glandei timus ~ Tăcere ~ Zi de meditație
Cunoscută și ca soarele interior, chakra de Foc eliberează energie și putere și necesită voința unui luptător spiritual: încredere în sine, onoare de sine și rezistență, astfel încât viața noastră să fie una activă. Este centrul vibrational al puterii personale și individualizării, guvernând respectul de sine, simțul responsabilității și autodisciplina. 
Chakra a treia este chakra prin care ne descoperim puterea și o coordonam cu încredere și autodisciplina, astfel încât să nu o folosim nediscriminat, până când ne epuizăm. Chakra a treia este de asemenea responsabilă de focul digestiv; este nevoie de putere interioară pentru a digera și asimila ceea ce ne hrănește, și pentru a elimina ceea ce nu ne este necesar. Când chakra a treia este sănătoasă, ea conferă senzația de putere, prin acțiunea ei avem convingerea că “eu pot să acționez în această viață astfel încât să realizez ceea ce doresc”. Cu alte cuvinte, numai aprinzând focul nostru interior, putem să ne trăim viața plenar. 
  
Ziua 6: Aer (A patra Chakra) - Intuiție, Calm

Exerciții de respirație (Pranayama) ~ Masaj palmar
Această chakra se ocupă de emoțiile noastre, de iubire, compasiune, de acceptarea de sine, devoțiune, aspectele masculin și feminin, atingere, mângâiere și iertare. Potențialul acestei chakre este iubirea de sine. Este asociată cu dorința de stabilitate pe plan romantic, de a întemeia o familie. Este echilibrată atunci când ai relații înfloritoare, care te ajută să evoluezi. Dezechilibrul Anahatei duce la probleme cu inima, furie, frică de singurătate. Cel mai mare blocaj pentru chakra inimii ar fi lipsa acceptării și iubirii de sine. Să ajungi să te iubești cu adevărat poate fi o muncă de o viață întreagă sau se poate întâmpla într-o secundă. Atunci când ne vedem prin ochii Creatorului nostru și vedem pentru prima dată cât de valoroși suntem cu adevărat, e imposibil să nu ne iubim necondiționat!  

Ziua 7: Eterul (A cincea chakra) – Recunoștință ~ Relaxare ~ Înțelegere 

Tehnici de comunicare nonviolentă ~ Ascultare activă ~ Dans liber
Guvernată de înțelegerea și cunoașterea echilibrului vorbirii, expresiei tăcerii, încrederea în intuiție, capacitatea de  a asculta vocea interioară. Simbolizează exprimarea și comunicarea cu ceilalți oameni. Este asociată cu auzul și vindecarea. Este echilibrată atunci când asculți problemele altora și îi ajuți să le depăsească și când nu judeci oamenii. Blocarea acestei chakre duce la probleme de comunicare. Această chakra este centrul exprimării, pentru că aici ia forma fizică (prin sunet) adevărul tău interior. 
Obiectivul acestei chakre este sinceritatea. A spune ceea ce e adevărat pentru tine, a asculta și a fi ascultat, a-ți găsi vocea interioară, a rosti adevărul. 

Ziua 8: Chakra Coroanei  

Afirmații pozitive ~ Zi de Armonie și Revitalizare
Chakra Coroanei reprezintă conexiunea noastră cu divinitatea. Lucrurile prind tot mai mult contur și înțelegerea vine pe tot felul de căi și în totul felul de moduri, care puse apoi cap la cap, întregesc imaginea și dau tot mai mult sens vieții. Înțelegerea divinității poate merge astfel tot mai profund. Și nu se oprește niciodată. Această chakra ne permite să vedem divinitatea în fiecare ființă pe care o întâlnim. Aici își are sediul sentimentul că suntem separați de Dumnezeu, dar tot aici își poate găsi și vindecarea. 

Ziua 09    SEJUR PHUKET, Thailanda
Program surpriză.

Ziua 10    PLECARE DIN PHUKET, Thailanda
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Phuket. Sosire în București.


Pornește într-o călătorie de regăsire a sinelui pentru a-ți optimiza viața și a-ți activa resursele interioare infinite! Acest proces te va conduce către o viață în armonie cu tine însuți și cu ceilalți.
Fă cunoștință cu Chakrele corpului uman si învață legătura dintre corpul fizic și cel subtil, realizată prin intermediul chakrelor (în sanscrită „chakra” înseamnă „roată”). 
Vei lua parte la un program holistic bazat pe cele cinci elemente din medicina tradițională chineză și pe principiul yin-yang, imbinat cu practica yoga cu rădăcini in filosofia indiană. Iti propunem un sistem complet, un  antrenament conștient în aceeași măsură al trupului, cat și al minții.
Descoperă-te așa cum nu ai mai făcut-o vreodată!

Te așteptăm și pe blogul nostru pentru a afla detalii în plus despre program!

SERVICII INCLUSE
 • Bilet de avion pentru zbor internațional București-Phuket – București, via Istanbul, compania Turkish Airlines 
 • Taxele de aeroport pentru zboruri
 • Servicii de tip check-în online și emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri 
 • Cazare 9 nopți 
 • Mesele menționate în program   
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport 
 • Program holistic zilnic, imbinat cu practica yoga cu rădăcini în filosofia indiană.
 • Asistență turistică în limba română 
 • Serviciu telefonic de urgențe 24/7

SERVICII NEINCLUSE
 • Early check-in, late check-out
 • Taxa și formalități de obținere a vizei din Thailanda: 50 euro
 • Bacsisuri

Info viză: Cetățenii români care doresc să călătorească în Thailanda au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul Thailandei. Viza se poate obține de la Ambasada Regatului Thailandei la București sau pe aeroport la sosire în Thailanda.

NOTĂ:
 • Tariful este exprimat  în euro/persoană și include toate serviciile menționate ca fiind incluse. 
 • Oferta este valabilă în momentul trimiterii ei. 
 • Tariful și disponibilitatea locurilor se pot modifica până în momentul rezervării. 
 • Agenția noastră nu poate garanta disponibilitatea locurilor decât în cazul unei rezervări ferme efectuate prin plata integrală a serviciilor comandate. 
 • Pentru această excursie este necesar pașaport valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. 
 • Tariful este valabil pentru un grup de minim 10 persoane.

CONDIȚII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATĂ: 
Avans la inscriere 50%
Diferența până la 28 februarie 2018 

 În cazul nerespectării termenelor de plată, Tour Operatorul își rezervă dreptul de a anula rezervarea. 
  
RENUNȚĂRI ȘI PENALIZĂRI: 
 a) 50% dacă anularea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;  
 b) 80% dacă anularea se face în intervalul 16-30 de zile calendaristice înainte de data plecării;  
 c) 100% dacă anularea se face:  
 o nu se prezintă la program; 
 o   într-un interval mai mic de 16 zile calendaristice înainte de data plecării (ori în ziua plecării);  
 o   în cazul în care turistul nu este lăsat să treacă una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusive de persoană sa sau din motive care nu pot fi imputate agenției;  
 o   în cazul în care turistul nu respectă condițiile generale ale agenției, prezintă acte incomplete sau false, nu are pașaport sau nu achită integral excursia în termenele stipulate;   

IMPORTANT! Vă reamintim că încheierea unei Asigurări STORNO de călătorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizarilor aplicate. Vă recomandăm să uzați de acest mijloc de protecție financiară care acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.