Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYKONOS AMMOS HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Mykonos Ammos Hotel este amplasat pe coasta sud vestica a insulei grecesti Mykonos, pe insorita plaja Ornos. Este un hotel de tip boutique situat pe plaja care isi seduce oaspetii prin spatiile de cazare luxoase si elegante, prin locatia unica. Mykonos Ammos este destinatia ideala pentru cei care vor sa imbie experientele culinare ale restaurantului Kuzina Mykonos cu distractia vibranta de pe plaja Ornos.Web page:
http://www.mykonosammoshotel.com

Drinks & Food:
Restaurantul “Kuzina”, imbina aromele asiatice cu cele mediteraneene (dispune de terasa). Restaurantul a la carte “Trattoria Farina”, serveste preparate din bucataria italiana, dispune de lobby cu zona de lounge.

Sport si Divertisment:
Turistii beneficiaza de 2 piscine, prosoape, sala de fitness, incluse in pret, iar contra-cost, acestia pot practica sporturi nautice pe plaja, beneficiaza de servicii precum: manichiura, pedichiura, masaj.

Localizare:
Mykonos Ammos este situat pe plaja Ornos, la 4 km de centrul orasului Mykonos, cu numeroase posibilitati de shopping si distractie, restaurante si baruri. Aeroportul se afla la 3 km de hotel.