Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL MYKONOS BLU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Grecotel Mykonos Blu:reprezinta acel tip de hotel ce ofera atentie chiar si celor mai mici detalii.

Localizare: Grecotel Mykonos Blu se afla amplasat pe plaja de nisip Psaraou, fiind totodata situat la doar 4 km fata de aeroportul din Mykonos.

Dotari camere: Spatiile de cazare de la Mykonos Blu constau din bungalouri si vile sofisticate. Anumite unitati ofera piscina privata si cada cu hidromasaj interioara sau exterioara. Printre facilitatile standard disponibile se numara televizor LCD marca B&O, DVD/CD player, acces internet Wi-Fi, aer conditionat, telefon, mini bar, seif.

Facilitati hotel: Grecotel Mykonos Blu pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant de tip bufet, un restaurant a la carte, un bar, snack bar, gradina, terasa, piscina in aer liber, zona de plaja privata, sala de fitness, spa & centru wellness, cada cu hidromasaj, biblioteca, internet wireless, parcare privata.

Alte servicii si facilitati: Camera de bagaje, spalatorie, curatatorie, schimb valutar, magazin de suveniruri, inchirieri auto

Facilitati copii: servicii de baby sitting

Plaja: renumita plaja de nisip Psarou se afla chiar in fata hotelului.

Clasificarea oficiala: 5*

Web site: www.grecotel.com

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat
Wi-Fi
Parcare
Acces Imediat la PLAJA
Restaurant
Hotel BAR
Mini Bar

Locatie