Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APHRODITE BEACH HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aphrodite Beach Hotel este amplasat pe coasta estica a insulei grecesti Mykonos, pe plaja lata cu nisip din Kalafatis - cea mai frumoasa de pe insula, decorata cu Steagul Albastru - aflandu-se la o distanta de 150m de restaurante, 14 km fata de centrul Mykonos si la 14 km fata de Aeroport. Ideal pentru cupluri, familii și pentru turistii care vor sa se bucure de soare si de practicarea sporturilor nautice. Oaspetii se pot relaxa în piscina extinsa sau pot savura un cocktail sau o gustare la barul de la piscină. Sunt disponibile 2 restaurante, care servesc preparate grecesti si mediteraneene pe malul mării. Hotelul are si un club de noapte. Conditii speciale de plata Early Booking: 50% avans la inscriere, 50% pana pe 10 Mai 2017.Localizare
situat pe plaja lata cu nisip din Kalafatis - decorata cu Steagul Albastru, la 150m de restaurante, 14km fata de centrul Mykonos, 14km fata de Aeroport.