Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POSEIDON HOTEL MARMARIS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Poseidon Hotel Marmaris este localizat in Marmaris Bay la 3 km de centrul orasului si la 90 km de la aeroportul Dalaman.
Facilitati:
-4 piscine
- concept honeymoon
Restaurante:
-main restaurant
-a la carte restaurant
-night restaurant
-doua baruri
Tipuri de camere:
Toate cele 300 de camere sunt destinate oaspetilor cu varsta de peste 16 ani. Acestea dispunde urmatoarele facilitati: uscator de par, aer conditionat, telefon, tv prin satelit, mini bar, balcon, seif, wifi.
-Corner Suite 22m2: acest tip de camera dispune de un pat French, iar capacitatea maxima este de doi adulti
-Direct Sea View 19m2: cu vedere panoramica a Marii Egee acest tip de camera dispune de un pat king size sau doua twin, iar capacitatea maxima este de doi adulti.
-Sea View Room 17m2: cu vedere spre mare, piscina si restaurant acest tip de camera dispune de un pat king size, sau doua paturi twin. Capacitatea maxima este de trei adulti.
-Side Sea View Room 18m2: cu vedere laterala spre mare acest tip de camera dispune de un pat king size sau doua paturi twin. Capacitatea maxima este de doi adulti.
-Double Room Land View 16m2: cu vedere spre gradina acest tip de camera dispune de un pat king size sau doua paturi twin. Capacitatea maxima este de doi adulti.
-Economic Rooms 16m2: aceste tipuri de camere sunt situate la etajul 6 al hotelului si dispun de doua paturi king size sau doua paturi twin. Capacitatea maxima de doi adulti
-Single Room 12m2: toate camerele single sunt situate la primul etaj si dispun de un pat 120x90. Capacitatea maxima este de un adult. *acestea nu au balcon.
-Disabled Rooms 18m2: destinate persoanelor cu dizabilitati acest tip de camera dispune de doua paturi twin. Capacitatea maxima de doi adulti
-Standard Rooms: acest tip de camera dispun de un pat French sau doua paturi single.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.