Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON DALAMAN SARIGERME RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa
este situat la 15 km de aeroportul orasului Dalaman, la 15 km de centrul orasului Marmaris, in statiunea Sarigerme, pe malul marii.

Facilitati hotel:

Complexul include 10 piscine în aer liber, 7 restaurante şi un centru spa mare. Hotel de lux, dispune de un centru terapeutic (6000 mp), SPA, club sportiv, cateva piscine, terase. Teren de golf (deschiderea va avea loc in 2012). Hotelul nu accepta cazarea in camere doar a turistilor barbati. Restaurantele oferă arome unice, cu opţiuni à la carte şi tip bufet. Puteţi lua masa în sălile pline de stil şi puteţi savura băuturi la barurile complexului Hilton.
Oaspeţii se pot elibera de stres şi se pot relaxa la centrul spa Elysion, cu diverse tratamente corporale. Există şi o baie turcească, disponibilă pentru o baie cu spumă şi aburi sau pentru un masaj relaxant. La un cost suplimentar, se oferă o gamă largă de facilităţi, inclusiv tratamente de înfrumuseţare, curăţătorie chimică, spălătorie, tenis şi scufundări.

Facilitati camere:
Hilton Dalaman Sarigerme oferă camere elegante, amenajate modern. Fiecare cameră are TV LCD, aer condiţionat şi balcon. Unele camere au vedere la mare sau la munte.

Facilitati copiii:
Loc de joaca pentru copii, club de joaca, program de divertisment, sala de jocuri, mini club, babysitter, carucior.

Facilitati relaxare:

Saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj, masaj, tratamente Spa, salon de coafură. Sporturi: banana, ski jet, motor, scufundari, canoe, plimbare cu barca, tenis de masa, fitness, ciclism, baschet, volei, piscina, surfing, tenis.

Distante: centrul orasului - 2300 m, Stație de autobuz / tren - 16000 m, mai apropiat de autobuz / metrou Oprire - 16000 m.

Facilitati plaja:
Plaja proprie, nisip. Bar pe plaja gratuit, La piscina si pe plaja umbrele, sezlonguri, saltele gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi

Locatie