Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB Gran Playa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Descriere

Situat central in Can Picafort si perfect pentru o vacanta relaxanta la plaja pe plaja cu nisip fin Playa de Muro, cu fler mediteranean. Hotelul destinat exclusiv adultilor este modern, decorat in culori luminoase si prietenoase.

Localizare

Acest hotel atractiv este situat chiar in centrul orasului Can Picafort. Plaja lunga cu nisip fin este la doar aproximativ 50 de metri. In apropiere exista numeroase facilitati de divertisment si cumparaturi. Aeroportul este la aproximativ 64 km. Timp de transfer: aproximativ 1 ora 20 de minute.

Facilitati hotel

THB Gran Playa este situat in Can Picafort, in partea de nord a insulei Mallorca. Beneficiind de o locatie centrala excelenta, se poate ajunge cu usurinta la o gama larga de facilitati excelente, cum ar fi restaurante, magazine si baruri, si este situat la doar 50 de metri de plaja.
Acest hotel numai pentru adulti garanteaza oaspetilor un sejur linistit si relaxant, facandu-l alegerea perfecta pentru o vacanta cu partenerul sau prietenii.
Receptia este deschisa pentru oaspeti 24 de ore pe zi.
Camerele recent renovate si renovate au tot ce aveti nevoie pentru un sejur incantator. Sunt luminoase si confortabile si toate includ o conexiune WiFi gratuita.
Restaurantul tip bufet include bucatarie deschisa. Optiunile de cazare variaza de la pensiune la demipensiune, pensiune completa si all inclusive.
Facilitatile de la THB Gran Playa includ un lounge bar cu o terasa fermecatoare, precum si o piscina, jacuzzi in aer liber, sezlonguri, umbrele de soare si o terasa la soare in partea superioara.
Oaspetii pot folosi gratuit zona de wellness si se pot bucura de vederile fabuloase la mare. Facilitatile includ un jacuzzi, sauna, baie turceasca si aparate pentru cresterea muschilor si cardio. Serviciile includ, de asemenea, masaje si tratamente de infrumusetare disponibile la un cost suplimentar.

Website

http://https://www.thbhotels.com/en/hotel-gran-playa-can-picafort

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Bar
Lift
Seif
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Fitness
Rent-a-car
Recepție 24h
Camere nefumători