Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL GUADALUPE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sol Guadalupe 4* se afla pe plaja si ofera turistilor servicii de calitate, pentru o vacanta de neuitat. Hotelul este contruit pentru a indeplini toate nevoile unei familii cu copii, dar este potrivit pentru oameni de toate varstele.Facilitati camere
Camerele dispun de balcon, baie proprie, chicineta, aer conditionat, TV prin satelit, telefon cu apelare directa, seif.

Localizare
Hotelul este amplasat in centrul statiunii Magalluf, foarte aproape de plaja, de baruri si cafenele si principalele atractii turistice. Hotelul este ideal pentru cei aflati in cautarea unei vacante linistite, plaja se afla la 100 m de hotel, aeroportul este la 26 km, iar portul Palma se afla la 20 km.

Activitati/Divertisment
Ca activitati in timpul liber hotelul dispune de 3 piscine exterioare, piscina interioara, animatie pe timp de zi si de noapte, fitness, tenis de masa, yoga.

Facilitati pentru copii
Pentru copii se pun la dispozitie facilitati precum piscina, loc de joaca, miniclub, camera de jocuri.

Facilitati hotel
Hotelul este dotat cu acces wireless la internet, inchirieri auto, schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, parcare, servicii medicale.