Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL ANTILLAS BARBADOS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sol Barbados este recomandat in special pentru familiile cu copii. Este unul dintre hotelurile tematice din lantul hotelier Sol Melia, incantandu-i pe cei mici cu decorul si personajele din indragitele desene animate „The Flinstones”. Localizare
Hotelul este situat in prima linie de hoteluri, pe plaja, cu vedere spre golful Magalluf. Se afla la doar 2 km distanta de terenul de golf Poniente, 14 km de Palma de Mallorca, 26 km de aeroport si 35 km de Cartuja, Valldemosa.

Facilitati pentru copii
Hotelul este recomadat in special familiilor cu copii. Pentru acestia se pun la dispozitie sectiuni in piscine, animatie, miniclub si un parc tematic Flinstone unic in Palma de Mallorca ce ii tine pe cei mici activi pe parcursul intregii zile.

Sport si agrement
Ca modalitati de relaxare si activitati in timpul liber, hotelul ofera 3 piscine exterioare pentru adulti (din care 2 au si sectiuni pentru copii), 1 piscina interioara incalzita, terase cu sezlonguri, programe sportive zilnice, animatie, centru fitness, terenuri de sport.

Facilitati hotel
Hotelul ofera receptie 24h, acces internet, parcare, magazin de suveniruri, restaurant, bar, facilitati pentru conferinte.

Facilitati camere
Cele 757 camere ale hotelului dispun de facilitati moderne precum baie proprie, aer conditionat, incalzire centralizata, TV prin satelit, telefon cu apelare directa, terasa.