Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pinero Bahia de Palma


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: la 250 metri de plaja din El Arenal. Aeroportul din Palma este la 8 km de hotel. La 450 metri de hotel se afla plaja Calo de Sant Antoni iar la 1 km se afla Aqualand El Arenal.


FACILITATI HOTEL: 423 de camere, receptie 24 ore, piscina pentru adulti si pentru copii, terasa cu sezlonguri si umbrele, exchange, inchiriere masini, spalatorie, conexiune la internet wireless gratuita, ping-pong, biliard (contra-cost), loc de joaca pentru copii si activitati, lounge bar, restaurant cu mese tip bufet.
Nu este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipate cu: 2 paturi twin/ pat dublu, aer conditionat/incalzire, TV prin satelit, telefon, balcon sau terasa, baie cu dus si cosmetice in baie, seif.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.