Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PURE SALT GARONDA HOTEL

   Playa De Palma, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte Bine 8,7 / 10 Booking.com Hotelul este situat in statiunea Playa de Palma, in fata plajei de nisip, la 9km de capitala insulei Palma de Mallorca, 4km de aeroport. Pozitia privilegiata si serviciile de calitate, fac din acest hotel unul dintre cele mai apreciate din Playa de Palma.Web page
http://www.puresaltgaronda.com

Spa & Wellness
Oaspetii au la dispozitie un centru SPA, o piscina interioara, sauna si baie turceasca.

Drinks & Food
Hotelul dispune de 3 restaurante, cu specific italian, mediteranean si international. La pranz si cina se impune tinuta eleganta pt. doamne si pantaloni lungi pentru domni.

Sport si Divertisment
Hotelul este echipat pentru a primi sportivi, acesta ofera o sala de fitness si o zona de depozitare a bicicletelor si a accesoriilor de golf.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Playa de Palma, in fata plajei de nisip, la 9km de capitala insulei Palma de Mallorca si 4 km de aeroport. Pozitia privilegiata si serviciile de calitate, fac din acest hotel unul dintre cele mai apreciate din Playa de Palma.