Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PLAYA GOLF

   Playa De Palma, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Piscina
Hotelul are patru piscine: piscina principala care are acces catre faleza statiunii, piscina pentru copii, piscina acoperita incalzita, piscina cu jacuzzi.

Activitati/Divertisment
Hotelul ofera o gama larga de facilitati sportive: sala de fitness, terenuri de tenis, centru de ciclism. Pentru odihna si relaxare hotelul este dotat cu centru Spa & Wellness: sauna, baie de abur, dus – cascada, dus cu hidromasaj, dus bitermic, sezlonguri incalzite, piscina climatizata, jacuzzi, sala de fitness, cabine de masaj.

Facilitati camere
Hotelul dispune de diferite tipuri de camere, dotate cu baie complet utilata, uscator de par, telefon cu linie directa, seif, babycot, birou, TV-satelit, incalzire centralizata, aer conditionat, mini-bar, terasa.

Facilitati hotel
Oaspetii hotelului beneficiaza de receptie, restaurant, bar, conexiune internet wireless, centru de business si evenimente speciale, magazine.

Localizare
Hotelul Playa Golf este situat chiar pe malul marii, in statiunea Playa de Palma, la numai 20 de minute distanta fata de capitala Palma de Mallorca si la 10 minute distanta de aeroport. In fata hotelului se intinde o plaja cu clasificarea Blue Flag, avand 6 km lungime.