Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAVA

   Can Pastilla, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte Bine 8,2 / 10 Booking.com Modern si confortabil, hotelul este localizat in statiunea Can Pastilla la 80 m de plaja. Acesta este situat in imediata vecinatate a animatei statiuni Playa de Palma. Statia de autobuz se afla in apropierea hotelului, turistii au acces rapid catre centrul orasului Palma de Mallorca.Web page
http://www.bghotels.com/hotel-java.php?lang=en

Drinks & Food
Turistilor le stau la dispozitie restaurant, unde au loc diferite spectacole gastronomice, bar la piscina, cocktail bar si terasa exterioara.

Sport si Divertisment
Partea de divertisment este asigurata cu ajutorul salonului TV, salii de jocuri video, piscinei exterioare si celei interioare, gradinei care faciliteaza scurte plimbari relaxante.

Localizare
Modern si confortabil, hotelul este localizat in statiunea Can Pastilla la 80 m de plaja. Acesta este situat in imediata vecinatate a animatei statiuni Playa de Palma. Statia de autobuz se afla in apropierea hotelului, turistii au acces rapid catre centrul orasului Palma de Mallorca.

Spa & Welness
Centrul SPA cuprinde sauna finlandeza, baie turceasca, piscina interioara, Jacuzzi, zona de relaxare, salon de masaj si sala de fitness.