Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM REINA DEL MAR

de la
1527  1404 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HSM Reina del Mar ofera servicii si facilitati de buna calitate, recomandat in special tinerilor datorita localizarii la scurta distanta de zona cu baruri si cluburi. Piscina
Hotelul are piscina pentru adulti, piscina pentru copii inconjurata de o gradina tropicala cu sezlonguri si umbrele de soare, bar la piscina.

Activitati/Divertisment
Pentru sport si agrement hotelul ofera oaspetilor sai programe de divertisment, teren de tenis, teren de golf in apropiere.

Facilitati camere
Hotelul detine 180 de camere dotate cu baie cu cada sau dus, TV satelit, incalzire centralizata, telefon, balcon. Toate camerele au vedere catre piscina sau catre mare.

Facilitati hotel
Hotelul ofera turistilor facilitati precum receptie, restaurant in regim bufet, bar, camera pentru bagaje, rent-a-car, lifturi, servicii medicale la cerere.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Arenal, la doar 300 m de plaja cu nisip, foarte aporoape de zona comerciala si turistica.