Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LUNA & LUNA PARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest complex este locatia ideala pentru cei care doresc sa fie aproape de zona de baruri, restaurante, pub-uri si localuri de noapte. Piscina
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 2 piscine exterioare mari, piscina separata pentru copii, terase si gradini cu sezlonguri si umbrele de soare, bar la piscina.

Activitati/Divertisment
Hotelul ofera program sezonier de activitati sportive organizat zilnic de o echipa de animatie, program de divertisment seara, cu mini-disco pentru copii, urmat apoi de muzica live, cabaret, sala de jocuri.

Facilitati camere
Toate camerele hotelului, modern mobilate, sunt dotate cu baie cu dus, linie telefonica directa, seif (extra), balcon sau terasa. Multe dintre camere au vedere la piscina sau la gradina.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de receptie, birou de schimb valutar, camera pentru bagaje, bufet-restaurant, snack-bar, spalatorie, servicii medicale, lounge-bar, sala de conferinte cu o capacitate de 175 locuri.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Arenal, in apropierea plajei, pe coasta central-sudica a Insulei Mallorca. Hotelul se afla la 15 km de capitala Palma, 8 km de aeroport si la 200 m de centrul comercial al statiunii.