Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM JAIME III


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Cele mai recente tendinte artistice coexista cu decoratiuni moderne si stilate in acest hotel situat in centrul unei zone inconjurate de magazine si baruri. Facilitatile oferite de hotel au un caracter cosmopolit si ii confera o atmosfera urbana. Hotelul este recomandata celor care isi doresc o vacanta activa, aproape de toate facilitatile oferite de oras. Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa. Spa & Wellness
Centrul SPA are hammam, jacuzzi, sauna si ofera masaj.

Drinks & Food
Hotelul serveste micul dejun bufet (07:30-10:30) sau demipensiune, in restaurantul principal. Barul cu terasa serveste o selectie de bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Localizare
Hotelul este in centrul orasului Palma de Mallorca, la cca 2 km de cea mai apropiata plaja. Catedrala din Palma si o serie de magazine, restaurnate si baruri sunt la 10 minute de mers pe jos. Autobusul spre aeroport opreste chiar in fata hotelului.