Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HIPOCAMPO PALACE

   Cala Millor, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9,1 / 10 Booking.com Recomandat familiilor si cuplurilor! Hotel elegant, situat in Cala Millor, la 70km de aeroportul din Palma de Mallorca. Inconjurat de 12.000m2 de gradini, la 100m de plaja, SPA renovat, GOLF, sporturi de apa, teren de tenis; facilitati pentru copii. Web page
http://en.hipotels.com/hotel-hipocampo-palace-in-majorca/services.htm

Spa & Wellness
Turistii se pot relaxa la centrul SPA al hotelului, dotat cu piscina interioara, baie turceasca, hidro masaj, sauna.Masajul este contra cost.

Sport si Divertisment
Turistii care doresc sa ramana activi au la dispozitie unul din cele 6 terenuri de tenis. Atat copii cat si adultii pot participa la diverse activitati de divertisment organizate in timpul zilei sau seara.

Localizare
Hotelul este situat la aproximativ 70km de aeroport, in statiunea Cala Millor, zona cunoscuta cu numele de Punta de N'Amer, o zona protejata pentru flora si fauna deosebite. Inconjurat de gradini spectaculoase care se intind pe o suprafata de 19.000m², hotelul se afla la 100m de plaja.