Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GPO VALPARAISO PALACE & SPA

   Palma De Mallorca, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sport & Divertisment
Pentru destinderea si relaxarea turistilor hotelul ofera 2 piscine in aer liber, piscina incalzita, sala de gimnastica echipata complet, 4 terenuri de tenis, gradini si servicii entertainment.

Site Web
https://www.gprovalparaiso.com/?lang=en

Servicii SPA & Wellness
La centru Spa & Wellness turistii pot beneficia de piscina acoperita, jacuzzi, sauna (finlandeza, cu vapori, cu ierburi), baie turceasca dar si tratamente variate: faciale, ayurvedice, orientale (Shitasu, Reiki), masaj suedez si impachetari.

Drinks & Food
Hotelul ofera servicii de alimentatie in cadrul a 2 restaurante (Paraiso, Bistro Mau Blau), unde turistii pot savura gusturi inedite din bucataria traditional mediteraneana. De asemenea hotelul detine si un bar situat la piscina unde se pot servi un pranz usor si diverse preparate din bucataria mediteraneana.

Localizare
Resortul este situat in orasul Palma de Mallorca, aflat la o distanta de 1,8 km de Castelul Bellver, 3 km de plaja si la 14,4 km de Aeroportul Palma de Mallorca.