Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flamboyan Caribe


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine 7,6 / 10 Booking.com Hotel Flamboyan-Caribe este situat in statiunea Magalluf, din Palma de Mallorca. Se afla pe plaja, la 20 km de orasul Palma de Mallorca si la 25 km de aeroportul din Palma de Mallorca. Acesta este unul dintre putinele hoteluri din Mallorca cu acces direct la plaja lata de nisip din statiunea Magalluf. Hotelul poate fi recomandat familiilor cu copii pentru ca se afla la o scurta distanta de parcurile tematice Western Waterpark şi Aqualand Magalluf. Este recomandat si cuplurilor dornice de distractie, datorita pozitiei sale la 200m de centrul statiunii Magalluf. Hotelul dispune de un centru SPA, disponibil gratuit. Web page:
http://www.hotelflamboyan-caribe.com/index.php/en/

Spa & Welness
Centrul SPA cuprinde: saună, sală de fitness, solar, spa & centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj.

Sport si Divertisment:
Turistii au posibilitatea de a practica o gama variata de activitati: teren de golf (la maxim 3 km), biliard, tenis de masă, windsurfing, ciclism, mini golf, sporturi nautice (la unitatea de cazare), închirieri biciclete.

Localizare:
Hotelul este situat in statiunea Magalluf, la 200m distanta de statiunea Palma Nova, cu acces direct la laja cu nisip fin. Orasul Palma de Mallorca se afla la 20 km si aeroportul din Palma de Mallorca la 25km.