Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMIC CAN PASTILLA

   Can Pastilla, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel de tip buget este situat la doar 80 de metri de plaja Playa de Palma şi oferă camere simple cu baie privată.Facilitati hotel
Oaspeții Hotelului Amic Can Pastilla pot folosi facilitățile Hotelurilor Gala și Miraflores, situate la o plimbare de doar 2 minute. Aceste facilităţi includ un restaurant, bar, piscina si acces gratuit la internet Wi-Fi. Cina se serveste in hotelul Amic Gala.

Activitati
La 10 minute de mers pe jos de hotel se găsesc o serie de cafenele, magazine şi baruri pline de viaţă. Pe plaja din apropiere sunt disponibile sporturi nautice. Oraşul istoric Palma este la 8 km de proprietate.De asemenea turistii pot sa practice sportul lor preferat chiar in apropiere: tenis golf, volleyball, windsurfing, patinaj...

Facilitati camere
Camerele standard de la Amic Can Pastilla au decor luminos, pardoseală cu gresie și mobilier din lemn. În plus, camerele superioare au balcon, TV, frigider şi uscător de păr.

Localizare
Situat în centrul orașului Can Pastilla si la 80 de metri de plaja, Hotel Amic Can Pastilla este de doar 3 stații de autobuz de aeroportul Palma.