Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Velassaru Maldives

de la
3451 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.08.2024 - 15.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Velassaru Maldives oferă unităţi de cazare luxoase pe malul mării și deasupra apei, cu vedere liberă la ocean. Oferă o gamă largă de sporturi nautice şi de aventură, precum și croaziere la apus şi cursuri de yoga.

Oaspeţii se pot bucura de tratamente spa relaxante în pavilioanele aflate deasupra apei sau pot face o plimbare cu o barcă maldiviană, pentru a asista la o demonstraţie de pescuit tradiţional. Facilitățile de la complex includ centru de fitness, teren de tenis și piscină infinită cu vedere la plajă și la ocean. Există personal vorbitor de limbă chineză, pentru asistenţă.

Bungalourile şi vilele de la Velassaru oferă aer condiţionat, ventilator de tavan și podea și tavan din lemn, pentru o atmosferă tropicală. Fiecare cameră are TV cu ecran plat, canale internaționale și DVD player. De asemenea, unele camere includ aparat Nespresso și răcitor de vin. Baia privată oferă articole de toaletă marca L'Occitane, geantă de plajă și papuci.

Cele 5 restaurante de la Velassaru oferă o gamă largă de specialităţi internaţionale, inclusiv preparate moderne cu fructe de mare proaspete, japoneze și indiene la tigaie grill. Cele 2 baruri de pe plajă oferă cocteiluri şi vinuri. De asemenea, oaspeţii pot lua masa pe plaja privată sau în vilă.

Velassaru Maldives se află la 25 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional din Malé.

Ffacilități

1 piscină
transfer de la și/sau la aeroport
spa și centru de wellness
Centru de fitness bun
WiFi gratuit inclus
camere de familie
acces imediat la plajă
Aparat de preparare a ceaiului/cafelei în toate camerele
bar
Mic dejun excepţional

Locatie