Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sun Siyam Olhuveli (South)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată la extremitatea atolului South Male, proprietatea luxoasă Olhuveli Beach And Spa oferă o evadare pe o insulă, cu 2 piscine infinite și plaje cu nisip alb. Este situată în mijlocul unor grădini tropicale și are 4 restaurante, 3 baruri și o școală de scufundări certificată PADI. Amenajate elegant, cu mobilier din lemn, camerele și spațioase și vilele au aer condiționat, TV cu ecran plat, canale de televiziune din China, DVD player și minibar. Unele vile au o terasă privată la soare și o baie spa cu vedere la Oceanul Indian. Este disponibil WiFi gratuit în camere. Complexul Olhuveli Beach And Spa Resort se află la 45 de minute de mers cu șalupa de Aeroportul Internațional din Male. Tarif obligatoriu pentru transferul dus-întors cu șalupa începând cu 22 mai 2022: Adult (persoană cu vârsta de cel puțin 15 ani): 264 USD net de persoană Copii (maximum 2, cu vârsta mai mică de 15 ani) - gratuit Începând cu al treilea copil (persoană cu vârsta de cel puțin 2 ani și mai mică de 15 ani): 132 USD net pentru fiecare copil Sun Spa oferă un meniu de masaje corporale relaxante, băi de flori în aer liber și servicii de înfrumusețare. Oaspeții pot face mișcare la sala de sport, pot juca o partidă de tenis sau pot vizita magazinul de suveniruri. De asemenea, este disponibil un birou de turism care organizează excursii de o zi pentru oaspeții care doresc să exploreze insula. Personalul proprietății vorbește și chineză. Restaurantul Sunset oferă fructe de mare proaspete și un bufet internațional, iar Lagoon servește un meniu à la carte cu delicii occidentale. Alte opțiuni de luat masa includ mâncare orientală la The Four Spices și mese ușoare la Island Pizza.

Localizare Hotel

Situată la extremitatea atolului South Male

Complexul Olhuveli Beach And Spa Resort se află la 45 de minute de mers cu șalupa de Aeroportul Internațional din Male.

Facilitati Hotel

Situată la extremitatea atolului South Male, proprietatea luxoasă Olhuveli Beach And Spa oferă o evadare pe o insulă, cu 2 piscine infinite și plaje cu nisip alb. Este situată în mijlocul unor grădini tropicale și are 4 restaurante, 3 baruri și o școală de scufundări certificată PADI.

Tarif obligatoriu pentru transferul dus-întors cu șalupa începând cu 22 mai 2022:

Adult (persoană cu vârsta de cel puțin 15 ani): 264 USD net de persoană
Copii (maximum 2, cu vârsta mai mică de 15 ani) - gratuit
Începând cu al treilea copil (persoană cu vârsta de cel puțin 2 ani și mai mică de 15 ani): 132 USD net pentru fiecare copil

Sun Spa oferă un meniu de masaje corporale relaxante, băi de flori în aer liber și servicii de înfrumusețare. Oaspeții pot face mișcare la sala de sport, pot juca o partidă de tenis sau pot vizita magazinul de suveniruri. De asemenea, este disponibil un birou de turism care organizează excursii de o zi pentru oaspeții care doresc să exploreze insula. Personalul proprietății vorbește și chineză.

Restaurantul Sunset oferă fructe de mare proaspete și un bufet internațional, iar Lagoon servește un meniu à la carte cu delicii occidentale. Alte opțiuni de luat masa includ mâncare orientală la The Four Spices și mese ușoare la Island Pizza.

Facilitati Camere

Amenajate elegant, cu mobilier din lemn, camerele și spațioase și vilele au aer condiționat, TV cu ecran plat, canale de televiziune din China, DVD player și minibar. Unele vile au o terasă privată la soare și o baie spa cu vedere la Oceanul Indian. Este disponibil WiFi gratuit în camere.

Deluxe Room

Dimensiune 50 m²

Cameră amplasată la malul mării, include balcon privat şi vedere spectaculoasă la ocean.

Grand beach villa

Dimensiune 80 m²

Camera este orientată spre o fâșie de plajă privată și lagună, având o verandă privată cu șezlong. Baia privată oferă deschidere spre propria curte privată și cuprinde
o cadă, chiuvetă dublă, duș cu efect de ploaie în aer liber și sală.

Grand Beach with pool

Suprafața vilei: 101 m²

Această vilă are fierbător, zonă de relaxare şi piscină privată.

Deluxe Water Villa

Dimensiune 64 m²

Această cameră dublă are canapea, TV cu ecran plat și cadă cu hidromasaj.

 

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Room Service
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sala de conferinta
Sporturi
Babysitting
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie