Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa (Furanafushi)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa de lux se află pe insula privată Furanafushi, în Atolul Male Nord din Maldive, cu nisip alb, ape cristaline și apus de soare superb. Complexul este accesibil în 15 minute cu serviciul gratuit de transfer cu barca cu motor de la Aeroportul Internațional Velana. Acest complex premiat, de 5 stele are o gamă largă de unități de cazare, de la camere Deluxe cu grădină și căsuțe frumoase pe plajă la vile elegante și suite mari, cu 2 dormitoare, situate deasupra apei. Complexul pune la dispoziție 7 restaurante și baruri. ChopstiX oferă vedere la piscina cu apă dulce și mâncăruri asiatice delicioase, de la găluște de casă și tăiței la gustări tradiționale. Restaurantul elegant Sea Salt situat lângă plajă servește fructe de mare în aer liber. Bucătarii-șefi de la restaurantul Feast pregătesc mâncăruri internaționale în bucătăria deschisă. La Feast beneficiați de cine tematice pe plajă, cum ar fi Maldivian Fish Market și Arabian Night, cu program de divertisment live. Masala Hut oferă mâncăruri din bucătăria tradițională din India de Nord și de Sud. Baan Thai servește mâncăruri moderne din bucătăria thailandeză autentică. La barul Anchorage puteți să savurați cocktail-uri răcoritoare în timp ce admirați vederea superbă la Oceanul Indian. Kakuni Hut este renumit pentru sortimentele de taco și cocktail-uri. Recent renovat, centrul spa premiat Shine Spa for Sheraton se află chiar pe această insulă privată. Facilitățile oferite de proprietate includ 3 piscine cu apă dulce, în aer liber, scufundări, centru de sporturi acvatice și teren de tenis. La un cost suplimentar, proprietatea oferă servicii, cum ar fi scufundări, sporturi acvatice motorizate, picnic pe bancul de nisip, safari de snorkelling, croazieră cu delfini la apusul soarelui, parasailing și pescuit. Complexul pune la dispoziție oferta Side by Side Family Program, cu activități distractive pentru copii și adolescenți.

Facilitati Hotel

Acest complex premiat, de 5 stele are o gamă largă de unități de cazare, de la camere Deluxe cu grădină și căsuțe frumoase pe plajă la vile elegante și suite mari, cu 2 dormitoare, situate deasupra apei.

Complexul pune la dispoziție 7 restaurante și baruri. ChopstiX oferă vedere la piscina cu apă dulce și mâncăruri asiatice delicioase, de la găluște de casă și tăiței la gustări tradiționale. Restaurantul elegant Sea Salt situat lângă plajă servește fructe de mare în aer liber. Bucătarii-șefi de la restaurantul Feast pregătesc mâncăruri internaționale în bucătăria deschisă. La Feast beneficiați de cine tematice pe plajă, cum ar fi Maldivian Fish Market și Arabian Night, cu program de divertisment live. Masala Hut oferă mâncăruri din bucătăria tradițională din India de Nord și de Sud. Baan Thai servește mâncăruri moderne din bucătăria thailandeză autentică. La barul Anchorage puteți să savurați cocktail-uri răcoritoare în timp ce admirați vederea superbă la Oceanul Indian. Kakuni Hut este renumit pentru sortimentele de taco și cocktail-uri.

Recent renovat, centrul spa premiat Shine Spa for Sheraton se află chiar pe această insulă privată. Facilitățile oferite de proprietate includ 3 piscine cu apă dulce, în aer liber, scufundări, centru de sporturi acvatice și teren de tenis.

La un cost suplimentar, proprietatea oferă servicii, cum ar fi scufundări, sporturi acvatice motorizate, picnic pe bancul de nisip, safari de snorkelling, croazieră cu delfini la apusul soarelui, parasailing și pescuit. Complexul pune la dispoziție oferta Side by Side Family Program, cu activități distractive pentru copii și adolescenți.

Facilitati Camere

Acest complex premiat, de 5 stele are o gamă largă de unități de cazare, de la camere Deluxe cu grădină și căsuțe frumoase pe plajă la vile elegante și suite mari, cu 2 dormitoare, situate deasupra apei.

Deluxe / Beach Front Deluxe

Dimensiune 

45 m²

Island Cottage / Beach Front Cottage

Dimensiune 

70 m²

 Ocean Pool Villa

Suprafața vilei: 

90 m²

 Water Bungalow

Suprafața vilei: 

74 m²

 

Localizare Hotel

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa de lux se află pe insula privată Furanafushi, în Atolul Male Nord din Maldive, cu nisip alb, ape cristaline și apus de soare superb. Complexul este accesibil în 15 minute cu serviciul gratuit de transfer cu barca cu motor de la Aeroportul Internațional Velana.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Room Service
Bar
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sala de conferinta
Sporturi
Babysitting
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie