Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Reethi Faru Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Reethi Faru Resort este o stațiune nou-nouță și este situată în atolul Raa, la nord-vest de Malé, pe micuța insulă Filaidhoo, cu un recif frumos la doar 80 de metri de țărm. De la aeroportul internațional Reethi Faru Resort se poate ajunge cu un zbor pitoresc de 45 de minute cu hidroavionul sau cu un zbor intern de 20 de minute către Dharavandhoo, urmat de o plimbare de 40 de minute cu barca cu motor până la complex.

Relaxați-vă într-una dintre cele o sută cincizeci de vile tradiționale și luxoase din Maldive, fie cu jacuzzi, amplasate în grădinile noastre tropicale, lângă plajă, fie pe piloni deasupra apei turcoaz. Pentru a aprecia misterele întinsului Ocean Indian și a recifului viu, Centrul nostru de scufundări este echipat pentru a arăta cea mai uimitoare lume subacvatică. Relaxați-vă în centrul spa de wellness revigorant sau începeți un nou regim de fitness în complexul sportiv complet echipat. Această proprietate funcționează parțial cu energie solară.

Stațiunea are șase restaurante și șase baruri, care oferă mâncăruri delicioase, alături de grătare live și mâncăruri internaționale de tip boutique, cocktail-uri, smoothie-uri cu fructe proaspete și vinuri fine, într-o ambianță confortabilă care vă va simți ca o evadare cu adevărat în Paradis.

Centrul de scufundări de cinci stele oferă scufundări educaționale, recreative și nitrox cu cursuri pentru scafandri începători și avansați. Centrul de sporturi acvatice, cu echipamente și servicii de ultimă generație, oferă nenumărate activități și excursii de sporturi acvatice.

Locatie