Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
3419 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.11.2024 - 02.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat de-a lungul uimitoarelor plaje cu nisip alb din insula Thinadhoo din atolul Vaavu, cu o lume subacvatică uimitoare.

Plumeria Maldives face compromisuri cu o alegere supremă de experiențe. Hotelul oferă cazare pentru camere cu design măreț, cu standarde excesive și confort disponibile cu toate facilitățile.

Experimentați cele mai memorabile momente din viața dvs. în timp ce îmbrățișați liniștea oceanului albastru adânc din paradisul Plumeria.

Plumeria Maldives are o piscină interioară și un restaurant, oferind cazare pe insula Thinadhoo din atolul Vaavu. Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit.

Fiecare cameră cu aer condiționat este prevăzută cu balcon. De asemenea, există un loc de luat masa. Baia privată are uscător de păr. Camerele oferă vedere la mare. Facilitățile includ o zonă de relaxare și minibar.

Plumeria Maldives are o zonă de plajă privată. În plus, se oferă personal de divertisment și facilităţi de sporturi nautice, iar oaspeții au la dispoziție un lounge comun. La proprietate și în împrejurimi se pot practica o varietate de activități, printre care pescuit, scufundări și windsurfing.

Aeroportul Internațional Malé este situat la 77 km.


1 piscină
transfer de la și/sau la aeroport
spa și centru de wellness
Mic dejun superb
acces imediat la plajă
zonă de plajă privată

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Room Service
Bar
Lift
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sala de conferinta
Sporturi
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie