Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kaani Village & Spa (Maafushi)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descrierea proprietății:
Locația proprietății
Când vă cazați la Kaani Village & Spa din Maafushi, veți fi aproape de plajă, la doar câțiva pași de Moscheea Maafushi și Portul Maafushi. Acest hotel de 4 stele se află la 0,5 mi (0,8 km) de reciful Maafushi.

Camerele
Te simți ca acasă într-una dintre cele 20 de camere decorate individual, cu frigidere și minibaruri. Patul dvs. este dotat cu cuverturi de puf și lenjerie de pat din bumbac egiptean. Camerele au balcoane sau terase private mobilate. Televizoarele LCD de 32 inch cu programe prin cablu oferă divertisment, în timp ce accesul gratuit la internet wireless vă ține conectat. Băile private au capete de duș cu efect de ploaie și articole de toaletă gratuite.

Facilități
Răsfățați-vă cu o vizită la centrul spa, care oferă masaje, tratamente corporale și tratamente faciale. Cu siguranță vei aprecia facilitățile de recreere, inclusiv o piscină în aer liber și o saună. Facilitățile suplimentare ale acestui hotel Art Deco includ acces gratuit la internet wireless, servicii de concierge și servicii de nuntă.

Cina
Savurați preparate din bucătăria internațională la cina Candle Light, un restaurant pe malul mării sau stați și profitați de room service (în timpul unui program limitat). Potolește-ți setea cu băutura ta preferată la bar/lounge. Un mic dejun complet complet este servit zilnic între orele 6:30 și 9:30.

Afaceri, alte facilități
Facilitățile recomandate includ servicii de curățătorie chimică/spălătorie, depozit de bagaje și facilități de spălătorie. Un serviciu de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar (disponibil 24 de ore), iar parcare gratuită este disponibilă la fața locului.


Informații despre cameră:
Aflați înainte de a pleca

Dacă aveți nevoie de viză pentru a intra în țară, proprietatea dumneavoastră vă poate ajuta cu documentele justificative necesare pentru a obține una. Pentru a afla mai multe, puteți contacta proprietatea prin intermediul datelor de contact incluse în confirmarea rezervării. Proprietatea poate percepe această asistență, chiar dacă ajungeți să anulați rezervarea. Toate aranjamentele sunt exclusiv între proprietate și dumneavoastră.
Legile locale pot restricționa oaspeții necăsătoriți să împartă camerele. Oaspeții sunt responsabili să furnizeze dovada căsătoriei, dacă aceasta este solicitată de proprietate.
Oaspeții trebuie să transfere cu barca la proprietate. Oaspeții trebuie să contacteze proprietatea cu cel puțin 48 de ore înainte de călătorie, folosind informațiile de contact din confirmarea primită după rezervare.
Această proprietate oferă transferuri de la aeroport (se pot aplica taxe suplimentare). Oaspeții trebuie să contacteze proprietatea cu 48 de ore înainte de sosire, folosind datele de contact din confirmarea rezervării.
Pentru serviciile de masaj și tratamente spa sunt necesare rezervări. Rezervările pot fi făcute contactând hotelul înainte de sosire, folosind datele de contact din confirmarea rezervării.
Numai oaspeții înregistrați sunt acceptați în camere.
Alcoolul nu este servit sau permis la această proprietate.

Taxe

Următoarele taxe și depozite sunt percepute de proprietate la momentul serviciului, la check-in sau la check-out.
Taxă de transfer de la/la aeroport: 40 USD de persoană (dus-întors)
Taxă de transfer de la aeroport per copil: 20 USD (dus-întors), (între 6 și 10 ani)
Este posibil ca lista de mai sus să nu fie cuprinzătoare. Taxele și depozitele pot să nu includă taxe și pot fi modificate.
Taxe și taxe obligatorii
Vi se va cere să plătiți următoarele taxe la proprietate:
Taxa de turism: 3 USD de persoană, pe noapte
Am inclus toate taxele furnizate de proprietate. Cu toate acestea, tarifele pot varia, de exemplu, în funcție de durata șederii sau de camera pe care o rezervați.


Instrucțiuni de check-in:
Se pot aplica taxe pentru persoanele suplimentare și pot varia în funcție de politica proprietății.
La check-in sunt necesare un act de identitate cu fotografie emis de guvern și un card de credit, un card de debit sau un depozit în numerar pentru costuri suplimentare.
Cererile speciale sunt onorate în funcție de disponibilitate la check-in și pot atrage costuri suplimentare. Cererile speciale nu pot fi garantate.
Caracteristicile de siguranță ale acestei proprietăți includ un stingător de incendiu, un detector de fum, un sistem de securitate, o trusă de prim ajutor și apărători pentru ferestre. Vă rugăm să rețineți că normele culturale și politicile pentru oaspeți pot diferi în funcție de țară și de proprietate. Politicile enumerate sunt furnizate de proprietate.

Instrucțiuni speciale de check-in:
Recepția este deschisă zilnic între orele 6:30 - 11:00.
La cerere, este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport nonstop. Se pot aplica taxe. Contactați proprietatea în avans pentru a face aranjamente.
Informații despre proprietate: Animalele de companie nu sunt permise Ora de check-in începe la 14:00 Ora de check-out este 12:00
Ora de încheiere a înregistrării: 2:00 AM
Vârsta minimă de înregistrare: 18 ani