Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KURUMBA MALDIVES

de la
3158 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.10.2024 - 09.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

KURUMBA MALDIVES
Locatie: la 10 minute (cu o ambarcatiune rapida) de capitala Male. Insula, cu o lungime de 500 m si o latime de 400 m, este inconjurata de o plaja cu nisip alb. In apropiere se gasesc diverse centre de scufundari. Pina la stincile din apropiere sunt cca 40 m.

Hotel: incadrat de o vegetatie tropicala, cuprinde: restaurantul principal “Vihamana” (DP=bufet de mic dejun, seara bufet sau meniu), alte 6 restaurante, rotiserie (cu specialitati indiene, italiene, chinezesti, arabe si japoneze), pizzerie (doar ziua), cafenea (deschisa non-stop), 2 baruri, 2 piscine, bazin pentru copii, camera de lectura, magazin de suveniruri. De mai multe ori pe saptamina au loc programe distractive.

Camere: 180.
Superior, cca 74 mp: (38), in cladiri cu cite 4 unitati de cazare, aranjate foarte confortabil, cu podea calda din lemn, baie in aer liber cu cada/dus/wc (apa dulce, calda si rece), foen, telefon, TV, minibar, seif, aer conditionat, aparat de cafea/ceai, terasa sau balcon.
Deluxe, cca 50 mp: (39), se gasesc in bungalow-uri separate, fara etaj si cu o terasa.
Deluxe Bungalow, cca 74 mp: (74), in bungalow-uri separate, cu acces direct spre mare, ceva mai spatioase, in rest - aceleasi dotari.

Sport inclusiv: tenis de masa, o sala de fitness. Contra cost: windsurf, parasailing, plimbari cu catamaranul, barci cu fund transparent, partide de pescuit in larg, echipament pentru acvanauti, scoala de scufundari, canoe, 3 terenuri de tenis cu reflectoare, inca o sala de fitness in centrul balnear, biliard, excursii.

SPECIAL
Cei aflati in luna de miere primesc la hotel: 1 cina la lumina luminarilor, 1 sticla de vin si 1 cos cu fructe - in camera.

BEAUTY & WELLNESS
Centrul “Kurumba-Spa”, pentru tratamente naturale si exclusive, va ofera:
-jacuzzi (incls.);
-sauna, masaje speciale si tratamente de frumusete (contra cost).